Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Σκέψεις για αυτοκτονία είχε κάνει ο Αντριάνο, σύμφωνα με τη μητέρα του

Στη συνταρακτική αποκάλυψη ότι ο Αντριάνο σκεφτόταν σοβαρά να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας προέβη η μητέρα του ποδοσφαιριστή.
Μιλώντας στην εφημερίδα, "Gazzetta dello Sport", η μητέρα του Βραζιλιάνου άσου, δήλωσε: "Ο θάνατος του πατέρα του, που ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει, ήταν η προέλευση της κατάθλιψης.
Ορισμένοι άνθρωποι του έκαναν άσχημη κριτική χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει, εξαιτίας της τεράστιας φήμης και της επιτυχίας του. Αυτό τον έκανε να βυθιστεί σε κατάθλιψη.
Κανείς δεν ξέρει την φύση της ασθένειας καλύτερα από εκείνον που υποφέρει και συνήθως οι άλλοι δεν ξέρουν πως να τον βοηθήσουν.
Μία ημέρα, όταν ήταν ακόμα στην Ιταλία, με φώναξε και μου είπε ότι δεν πάει άλλο, ότι ήθελε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Μου αποκάλυψε ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία κι εγώ του απάντησα ότι "πρέπει να λειτουργείς με την καρδιά γιατί δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από την ευτυχία σου. Και αν για να την αποκτήσεις πρέπει να σταματήσεις το ποδόσφαιρο, κανένα πρόβλημα".
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με την Ίντερ τον Απρίλιο του 2009, καθώς υπέφερε από κατάθλιψη. Έπειτα επέστρεψε στην πατρίδα του, διακόπτοντας την αγωνιστική δράση για έξι μήνες, στη συνέχεια όμως "αναστήθηκε" υπογράφοντας συμβόλαιο με την Φλαμένγκο.
Το περασμένο καλοκαίρι, ο Αντριάνο επέστρεψε στo ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Ρόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: