Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Καμορανέζι: «Είχε φτάσει η ώρα να φύγω…»


Την κατάλληλη στιγμή έφυγε ο Μάουρο Καμορανέζι από τη Γιουβέντους, όπως δήλωσε ο ίδιος στα γερμανικά Μέσα. Ο 33χρονος μέσος άφησε το Τορίνο μετά από οχτώ χρόνια, όμως εμφανίστηκε χαρούμενος από τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του με τη μεταγραφή στη Στουτγκάρδη.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήταν πολύ όμορφη η υποδοχή που μου επιφύλαξε το τεχνικός επιτελείο και οι παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι μια χαρά εδώ. Στην ομάδα υπάρχουν κάποιοι παίκτες που γνωρίζω από το πρόσφατο Μουντιάλ και ένας από αυτούς είναι ο Κριστιάν Μολινάρο, ο οποίος ήταν συμπαίκτης μου στη Γιουβέντους. Η Στουτγκάρδη είναι σπουδαία ομάδα και θεωρώ σπουδαίο το γεγονός ότι έχω έρθει», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός και πρόσθεσε:

«Σωματικά αισθάνομαι πολύ καλά, αφού προπονούμαι από τις 18 Ιουλίου. Είμαι στη διάθεση του προπονητή. Για μένα αυτή τη στιγμή ήταν η καταλληλότερη να φύγω από τη Γιουβέντους. Είμαι χαρούμενος που πήρα αυτή την ευκαιρία. Η Bundesliga έχει μεγαλώσει αρκετά τα τελευταία χρόνια και μεγάλοι παίκτες επιλέγουν να παίξουν εδώ. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά η Στουτγκάρδη είχε το προβάδισμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: