Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Έκτακτα μέτρα στο Μάντσεστερ


Σύμφωνα με την Daily Mail η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε συνεργασία με τους ομόλογους τους της Ρέιντζερς θα εφαρμόσουν πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποτρέψουν συγκρούσεις των οπαδών τους στους αγώνες που θα δώσουν για τους ομίλους του Champions League.

Τα διοικητικά στελέχη των δύο συλλόγων θέλουν να αποφύγουν τα επεισόδια που έγιναν πριν από δύο χρονιά, το 2008, στον τελικό του UEFA που είχε γίνει στην πόλη του Μάντσεστερ, όταν δεκάδες χιλιάδες Σκωτσέζοι οπαδοί είχαν καταφτάσει στην πόλη και πολλοί από αυτούς είχαν ως στόχο να δημιουργήσουν εντάσεις.

Τότε υπήρξαν αρκέτες συγκρούσεις στο κέντρο της πόλης και η αστυνομία δεν κατάφερε να ελέγξει εγκαίρως τους ταραξίες που κατέστρεψαν περιουσίες και έκαναν το Μάντσεστερ πεδίο μάχης.

Αυτή την φορά όσοι οπαδοί των Ρέιντζερς ταξιδέψουν στην αγγλική πόλη θα πρέπει να πάνε εκεί με πούλμαν που έχουν ναυλωθεί ειδικά για αυτό τον σκοπό και θα έχουν καταγεγραμμένους ονομαστικά τους επιβαίνοντες.

Τα πούλμαν θα μεταβούν στο “DW”, το γήπεδο της Γουίγκαν περίπου 17 μίλια μακριά από το “Old Trafford” όπου και θα τους δοθούν τα εισιτήρια του αγώνα. Στόχος αυτών των μέτρων είναι να αποφευχθεί συνάντηση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και έτσι θα μειωθεί ο κίνδυνος μετατροπής του Μάντσεστερ σε πεδίο μάχης. Για ακόμα μια φορά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: