Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ρίσγκαρντ: "Βρήκα μια ομάδα που με υπολογίζει"


Ο Κάσπερ Ρίσγκαρντ γνωρίζει πολύ καλά τον Πανιώνιο, καθώς όπως αποκάλυψε, μίλησε με τον Μίκαελ Ντελούρα πριν πάρει την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση των "κυανέρυθρων". Ο Δανός άσος αναχώρησε για τη Γερμανία και θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες για να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας.

" Βρήκα μια ομάδα που με υπολογίζει και θα αγωνίζομαι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι χαρούμενος. Μίλησα με τον Μίκαελ Ντελούρα και μου είπε τα καλύτερα για τον Πανιώνιο και τη χώρα σας. Δεν είμαι ακριβώς 'καθαρό' αμυντικό χαφ. Μου αρέσει να πατάω και στις δύο περιοχές. Ειδικά στην αντίπαλη, και να ψάχνω το γκολ", τόνισε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου στην εφημερίδα "Sportday". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τεχνικό της ομάδας της Νέας Σμύρνης Μίκαελ Στόρε, "Γνωρίζω μόνο ότι είναι Σουηδός. Θα γνωριστούμε τις επόμενες μέρες".

Τέλος, μίλησε για τον Γενς Μπάνγκσμπο, ο οποίος έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή του: "Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά τον γνωρίζει ο μάνατζέρ μου. Μίλησε μαζί του για το θέμα μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: