Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Οι πρώτες δοκιμές του Σάντος ενόψει Γεωργίας


Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε το απόγευμα της Τρίτης η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με τη Γεωργία.Ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος είχε ένα χτύπημα στην αριστερή γάμπα, εκτέλεσαν κανονικά το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης στο γήπεδο Πανιωνίου. Και στις δύο προπονήσεις, εξάλλου, συμμετείχε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής το βράδυ της Δευτέρας.

Ενδιαφέρον στην απογευματινή προπόνηση είχε το γεγονός πως ο Φερνάντο Σάντος έκανε κάποιες δοκιμές για την ενδεκάδα της πρεμιέρας των προκριματικών. Το 4-4-2 σε ρόμβο είναι δεδομένο, ωστόσο τα πρόσωπα διαφέρουν σε σχέση με το φιλικό στο Ζάγκρεμπ.

Συγκεκριμένα, στο προπονητικό διπλό ο Σηφάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Σπυρόπουλος στα αριστερά της άμυνας και ο Βύντρα στα δεξιά, στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οι Παπασταθόπουλος και Α. Παπαδόπουλος, μπροστά τους ήταν ο Κατσουράνης, στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής έπαιξε ο Τοροσίδης, στο αριστερό ο Καραγκούνης και μπροστά τους, πίσω από τους επιθετικούς Σαλπιγγίδη και Γκέκα, έπαιξε ο Γιώργος Σαμαράς.

* Ο Φερνάντο Σάντος θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα Ελλάδα-Γεωργία μετά το τέλος της προπόνησης (19:00) την Τετάρτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
** Η προπόνηση της Πέμπτης μεταφέρθηκε από τον Αγιο Κοσμά στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: