Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ψάχνει λύσεις...


Στα φιλικά η Εθνική μας Ομάδα "πετούσε", σε αντίθεση με την Τουρκία που γνώριζε τη μία ήττα μετά την άλλη, ωστόσο στα επίσημα παιχνίδια τα πράγματα έγινε το αντίθετο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν παρουσιάζεται έτοιμο για τους αγώνες του Μουντομπάσκετ. Το μεγάλο όπλο αυτής της ομάδας ήταν πάντα η άμυνα, όμως, πλέον αυτός ο τομέας αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα του συνόλου του Γιόνας Καζλάουσκας.

Η Εθνική μας δείχνει σαν να μην έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι. Δεν δικαιολογείται με ένα σκριν να βγαίνει εκτός όλη η άμυνα μας. Στην επίθεση μας έχουν "διαβάσει" πολύ καλά και δεν μπορούμε να βρούμε λύσεις απέναντι στην άμυνα ζώνης.

Η πρώτη θέση μας οδηγούσε στον αντίθετο δρόμο από την Ισπανία και την Αμερική, αλλά πλέον θα πρέπει να συμβιβαζόμαστε με την ιδέα ότι μπροστά μας μπορεί να θα βρεθούν τόσο οι πρωταθλητές κόσμου, όσο και οι αστέρες του NBA. Εκτός και αν μπορέσουμε να διαλέξουμε αντίπαλο κάνοντας κάποιες ήττες, κάτι που στο παρελθόν δεν είχε γίνει με προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Η Εθνική μας το απόγευμα (18:30) αντιμετωπίζει την Ακτή Ελεφαντοστού με στόχο τη νίκη και την καλή εμφάνιση, ενώ την Πέμπτη θα μπορέσει "ζυγίσει" τα πράγματα κόντρα στη Ρωσία..

Δεν υπάρχουν σχόλια: