Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

«Δεν είμαι ο… Χάρι Πότερ»


Με κάθε τρόπο αποδεικνύει πόσο… Special One, είναι. Ο Ζοζέ Μουρίνιο, λίγες ημέρες μετά από την ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης, με την Μαγιόρκα για την πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβισιόν βρήκε έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο για να ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να αλλάξει την εικόνα της «βασίλισσας» από την μια στιγμή στην άλλη. Έτσι, την στιγμή που οι συνάδελφοί του υποστηρίζουν πως δεν έχουν «μαγικό ραβδί», αυτός δηλώνει ότι «δεν είμαι ο Χάρι Πότερ»…

«Κοιτάξτε. Είμαι προπονητής. Δεν είμαι ο Χάρι Πότερ. Αυτός είναι μάγος. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν υπάρχει μαγεία. Δεν νομίζω», τόνισε, χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην “AS” μετά από ερώτηση που δέχθηκε για το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης.

« Η μαγεία είναι φαντασία. Και το ποδόσφαιρο είναι πραγματικότητα. Είμαι στη Μαδρίτη περίπου δύο μήνες και έχω κάνει περίπου 40 προπονήσεις. Ξέρετε σε πόσες από αυτές είμαστε όλοι, μαζί με τους νέους παίκτες; Ούτε δέκα. Επαναλαμβάνω. Ούτε δέκα», συνέχισε ο Πορτογάλος για να καταλήξει…

«Έχουμε πολλά προβλήματα και γι’ αυτό η καλύτερη τακτική είναι να μην διαφοροποιήσουμε πολλά στοιχεία. Παίζουμε με τον τρόπο που παίζαμε πέρσι και διατηρούμε τους τρόπους ανάπτυξης. Είναι το πιο εύκολο, για να ξεκινήσεις μια σεζόν, αλλά αυτό είναι και ένα μειονέκτημα. Αυτός δεν είναι ο τρόπος που θέλω να συνεχίσω».

Στη συνέντευξή του αυτή ο Ζοζέ Μουρίνιο αναφέρεται και στο στραβοπάτημα με τη Μαγιόρκα… «Και οι θητείες μου στην Πόρτο και στην Ίντερ άρχισαν με μια ισοπαλία. Στην Πόρτο μετά κατακτήσαμε τέσσερις τίτλους. Στην Ίντερ κερδίσαμε δύο τίτλους στην πρώτη σεζόν και τρεις στην δεύτερη. Έτσι αρχίζει η σεζόν και κάπως έτσι ολοκληρώνεται μια σεζόν», σχολίασε ο Μουρίνιο γεμάτος αυτοπεποίθηση.
«Το είπα στην συνέντευξη Τύπου πως αυτό μπορεί να συμβεί. Δεν είμαι υποκριτής, όμως, φυσικά και να ήθελα να έχω νικήσει στο ντεμπούτο μου», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: