Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

«Καλύτερη μεταγραφή μας ο… Μαϊκόν»


Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ κινήθηκε αναιμικά στο μεταγραφικό παζάρι (αποκτήθηκαν ο 18χρονος Κουτίνιο και ο 35χρονος Καστελάτσι), αλλά ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μάρκο Μπράνκα θεωρεί ότι η μεγάλη επιτυχία είναι η παραμονή του Μαϊκόν, ο οποίος ήταν ο «διακαής πόθος» του Ζοσέ Μουρίνιο και της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν καταλαβαίνω την απογοήτευση των φιλάθλων της Ίντερ για τις μεταγραφές. Κρατήσαμε όλη την περυσινή ομάδα, η οποία κατέκτησε τα πάντα. Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η παραμονή του Μαϊκόν, του καλύτερου μπακ-χαφ στον κόσμο. Δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε τον Φάμπρεγκας ή τον Σβαϊνστάιγκερ, ενώ θα ήταν υπερβολικό να πληρώναμε 22 εκ. ευρώ για τον Μασεράνο (όπως έκανε η Μπαρτσελόνα)», ήταν τα λόγια του 45χρονου Ιταλού στην εφημερίδα «Corriere dello Sport».

Η Ίντερ του Ράφα Μπενίτεθ έχει ξεκινήσει «με το αριστερό» τις φετινές υποχρεώσεις της, αφού κατέκτησε μεν το Σούπερ Καπ Ιταλίας αλλά έχασε αυτό της Ευρώπης από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ στην πρεμιέρα της Serie A «κόλλησε» στο 0-0 με τη Μπολόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: