Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Μπεμπέ:«Ο Σέρ Άλεξ μου είπε να τα κόψω»


Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπεμπέ αποκάλυψε σε ρεπόρτερ των πορτογαλικών Μέσων πως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον του ζήτησε να κόψει τα μαλλιά του από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Κάριγκτον.

Ο 20χρονος αποκτήθηκε από την Βικτόρια Γκιμαράες έπειτα από την πρώτη του καλή σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και αυτό οφείλεται στο Ζόρζε Μέντες, τον μάνατζερ που καθορίζει τις τύχες αρκετών ποδοσφαιριστών στην Ιβηρική και όχι μόνο. Αυτός τον πρότεινε στον Κάρλος Κεϊρός που με την σειρά του έκανε ένα…τηλεφώνημα στον Φέργκιουσον που δεν δίστασε να δώσει περίπου έξι εκατομμύρια λίρες για ένα παίκτη που δεν είχε καν δει.

Οι πρώτες εβδομάδες του νεαρού Πορτογάλου στο Μάντσεστερ ήταν ευχάριστες και σε αυτό βοήθησαν οι νέοι του συμπαίκτες, ιδιαιτέρα οι παλιές ‘καραβάνες’ όπως ο Γκιγκς και ο Σκόουλς. Εκτός από τις προπονήσεις και τα απαραίτητα πειράγματα στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων» οι ‘παλιοί’ τον βοηθούν και στην προσαρμογή του στην πόλη με τον Νάνι να έχει αναλάβει τον ρόλο του…ξεναγού.

«Δουλεύω πολύ σκληρά καθημερινά όλοι στον σύλλογο με βοηθούν πολύ στην προσαρμογή μου στον σύλλογο και πραγματικά προσαρμόζομαι αρκετά γρήγορα αν αναλογιστεί κανείς το λίγο διάστημα που βρίσκομαι στο Μάντσεστερ. Οι παλιοί με βοηθούν πολύ και τους είμαι ευγνώμων», δήλωσε στους συμπατριώτες του ο Μπεμπέ.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Σερ Άλεξ τον ανάγκασε να κουρέψει την πλούσια κόμη του ο νεαρός επιθετικός ήταν σαφής: «Πάνω κάτω αυτό μου ζήτησε να κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: