Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Στο δρόμο ο κόσμος του Άρη

Στο δρόμο ο κόσμος του Άρη

Στην αρχή ξεκίνησε σαν μία απλή δυσφορία, πλέον όμως η δυσφορία έχει δώσει την θέση της στον προβληματισμό και την δυσαρέσκεια και δεν θα αργήσει όπως φαίνεται να έρθει και η οργή. Όλα αυτά που γίνονται σε βάρος του Άρη έχουν ξεσηκώσει τον λαό του. Η απόφαση –όχι ακόμη οριστική- για μετάθεση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τις 22 Σεπτεμβρίου έχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση. Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε οριστεί αρχικά για τις 11 του μηνός, ημερομηνία που είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Ο Άρης έστειλε ένα λογικό αίτημα στην διοργανώτρια αρχή και την αστυνομία το ματς να γίνει μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή την Παρασκευή 10/09. Αίτημα που αν θέλουν μπορούν να δεχτούν. Ωστόσο, η Διεύθυνση της Αστυνομίας αντιδρά διότι θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη Κυβερνητικό κλιμάκιο την ημέρα εκείνη.
Από την πλευρά του Άρη γίνονται πιέσεις για να διεξαχθεί τελικά το ντέρμπι την Παρασκευή (11/09), αφού το διάστημα 16 με 25-26/09 η ομάδα έχει να δώσει τρία σημαντικά παιχνίδια και αναφερόμαστε σε αυτό με την Ατλέτικο Μαδρίτης (16/09), με τον Πανιώνιο (19/09) και με τον Εργοτέλη (15-26/09). Εάν λοιπόν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό γίνει στις 22 του μηνός, σημαίνει ότι ο Άρης θα πρέπει να δώσει 4 σημαντικά ματς σε διάστημα 10 ημερών! Γεγονός που θα επιβαρύνει την κατάσταση ποδοσφαιριστών και τεχνικού τιμ.

Συντονίζεται η Επιτροπή Αγώνα του Άρη

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η τελική απόφαση της διοργανώτριας αρχής και της Αστυνομίας θα είναι αυτή που θα καθορίσει και τις εξελίξεις στον Άρη. Ήδη η Επιτροπή Αγώνα του Άρη βρίσκεται στις επάλξεις. Μία επιτροπή η οποία είχε δημιουργηθεί πριν από 7 χρόνια, τότε που ο Άρης βίωνε δύσκολες καταστάσεις και κινδύνευε με οριστική διάλυση και καταστροφή. Η συγκεκριμένη επιτροπή συντόνιζε τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις του λαού του συλλόγου. Αυτή λοιπόν η επιτροπή –αποτελείται από εκπροσώπους όλων των φορέων του Άρη- επανενεργοποιείται ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας, για τον λόγο ότι δεν χρειάστηκε. Τώρα όμως που βλέπει να… παίζονται παιχνίδια σε βάρος του Άρη ξανά παίρνει την κατάσταση πάνω της, λαμβάνοντας μάλιστα μία σημαντική απόφαση η οποία θα κινηθεί παράλληλα με την οριστική απόφαση της Σούπερ Λιγκ. Αν τελικά το παιχνίδι με τον Παναθηναίκό οριστεί για τις 22 του μηνός, τότε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση-διαμαρτυρίας χιλιάδων οπαδών του συλλόγου, αρχικά έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης και εν συνεχεία πορεία μέχρι το Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης».
Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις και η τελική απόφαση θα είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις….

Δεν υπάρχουν σχόλια: