Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Μενδρινός: Θα κοιτάξουμε κάθε αντίπαλο στα μάτια


Αισιόδοξος αλλά και αποφασισμένος ενόψει της συνέχειας εμφανίστηκε ο Κώστας Μενδρινός με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό Σταθμό «Aris Fm».Ο Έλληνας μέσος τόνισε πως ο Άρης έχει την πολυτέλεια αντικατάστασης των βασικών του από τους αναπληρωματικούς της ομάδας και υπογράμμισε πως οι «κίτρινοι» θα κερδίσουν ότι τους αναλογεί και θα κοιτάξουν όλους τους αντιπάλους στα μάτια.

Αναλυτικά:

Αρχικά ο Κώστας Μενδρινός μίλησε για την ευκαιρία που είχαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να ξεκουραστούν: «Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς λόγω των ταξιδιών αλλά και των σημαντικών παιχνιδιών που δώσαμε. Κατορθώσαμε όμως και πετύχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε κι έτσι το διήμερο ρεπό που είχαμε ήταν απολαυστικό. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές θα δουλέψουμε όπως δουλεύουμε από την πρώτη μέρα αρχής γεννωμένης από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Μας ενδιαφέρει ο αγώνας που ακολουθεί και αργότερα θα κοιτάξουμε τις άλλες μας υποχρεώσεις».

Για το αποτέλεσμα της 1ης αγωνιστικής στο «Ανθή Καραγιάννη» τόνισε: «Νομίζω ότι ο ΑΡΗΣ έχει την πολυτέλεια να αντικαταστήσει οποιανδήποτε παίκτη από τους θεωρητικά αναπληρωματικούς. Δεν νιώσαμε να απειλούμαστε από την ομάδα της Καβάλας. Αντιθέτως εμείς πιέσαμε , δημιουργήσαμε ευκαιρίες και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας πήραμε τη νίκη. Ήταν σα να παίζαμε εντός έδρας».

Αναφορικά με τους οπαδούς του ΑΡΗ υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό για τον ποδοσφαιριστή να νιώθει τον κόσμο στο πλευρό του. Αυτό του παρέχει ένα κίνητρο παραπάνω. Οφείλουμε κι εμείς να ανταποδώσουμε αυτή την χαρά».

Ερωτηθείς για την ενσωμάτωσή του στον ΑΡΗ και το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που ο ίδιος επιδεικνύει δήλωσε: «Μια ομάδα σαν τον ΑΡΗ δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει εσένα να προσαρμοστείς. Οφείλεις λοιπόν να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Αν το βάλεις στο μυαλό σου είναι εύκολο. Αρκεί να υπάρχει θέληση και πάθος».

Για τον προπονητή της ομάδος Έκτορ Ραούλ Κούπερ είπε: «Κάθε προπόνηση μαζί του είναι ένα μεγάλο μάθημα. Είναι τεράστιος προπονητής με όρεξη, πάθος και διάθεση».

Τέλος για τα παιχνίδια του Europa League ο Κώστας Μενδρινός επεσήμανε: «Ό,τι μας αναλογεί θα το κερδίσουμε. Θα κοιτάξουμε κάθε μας αντίπαλο στα μάτια. Άλλωστε όταν θες κάτι πολύ το καταφέρνεις. Έτσι όπως αρχίσαμε θα τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: