Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Πράξη 3η και στο Γιουρόπα Λιγκ...

Με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων για την 3η αγωνιστική στην φάση των ομίλων, συνεχίζεται αύριο το Γιουρόπα Λιγκ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετούς σημαντικούς αγώνες, αφού μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές, έχει διαμορφωθεί μία κατάσταση σε κάθε όμιλο και τα αποτελέσματα των συναντήσεων, ενδεχομένως να κρίνουν πολλά για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από ελληνικής πλευράς, ο ΠΑΟΚ (22:05) έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο, καθώς στο πλαίσιο του 4ου ομίλου φιλοξενείται από την Βιγιαρεάλ. Οι Ισπανοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν την νίκη για να περάσουν επικεφαλής στην βαθμολογία, ενώ ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται από εσωτερικά προβλήματα μετά την απομάκρυνση του Παύλου Δερμιτζάκη, που έχουν επίδραση και στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποδέχεται την Μπριζ και είναι το φαβορί για την νίκη που θα την φέρει στην κορυφή του ομίλου.

Παράλληλα, για τον 2ο όμιλο, ο Αρης (22:05) θα φιλοξενήσει στο "Κλεάνθης Βικελίδης"την Λεβερκούζεν, με πρωταρχικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να παραμείνει στην κορυφή. Οι "κίτρινοι" καλούνται να ξεπεράσουν την ήττα-σοκ (0-4) από την ΑΕΚ και να δείξουν το καλό ευρωπαϊκό πρόσωπο τους, ώστε να παραμείνουν "ζωντανοί" στην υπόθεση-πρόκριση. Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών σε βάρος της Ρόζενμποργκ.

Επίσης, για τον 7ο όμιλο, η ΑΕΚ (22:00) δοκιμάζεται στην έδρα της Αντερλεχτ, με στόχο να μην ηττηθεί, έτσι ώστε να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Βέλγοι διανύουν περίοδο αγωνιστικής κάμψης και είναι μία καλή ευκαιρία για τους παίκτες του Χιμένεθ να φύγουν με αποτέλεσμα από τις Βρυξέλλες, εκμεταλλευόμενοι και το άριστο κλίμα μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί του Αρη στην Θεσσαλονίκη. Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης υποδέχεται την Χάιντουκ Σπλιτ και με νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Σάλτσμπουργκ-Γιουβέντους (1ος όμιλος), Σερίφ Τιρασπόλ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (5ος), Παλέρμο-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (6ος), Στουτγκάρδη-Χετάφε (8ος), Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν (10ος), Νάπολι-Λίβερπουλ (11ος) και Μπεσίκτας-Πόρτο (12ος).

Το πρόγραμμα καθώς και οι βαθμολογίες, έχουν ως εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Μάντσεστερ Σίτι-Λεχ Πόζναν
Σάλτσμπουργκ-Γιουβέντους

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Ατλέτικο Μαδρ.-Ρόζενμποργκ
Αρης-Λεβερκούζεν

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Γάνδη
Λιλ-Λέφσκι Σόφιας

4ος ΟΜΙΛΟΣ
Βιγιαρεάλ-ΠΑΟΚ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μπριζ

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Σερίφ Τιρασπόλ-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
Αλκμααρ-Ντιναμό Κιέβου

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Παλέρμο-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Σπάρτα Πράγας-Λοζάνη

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης-Χάιντουκ Σπλιτ
Αντερλεχτ-ΑΕΚ

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Γιουνγκ Μπόις-Οντένσε
Στουτγκάρδη-Χετάφε

9ος ΟΜΙΛΟΣ
Μέταλιστ-Σαμπντόρια
Ντέμπρετσεν-Αϊντχόφεν

10ος ΟΜΙΛΟΣ
Ντόρτμουντ-Παρί Σ.Ζ.
Καρπάτι-Σεβίλη

11ος ΟΜΙΛΟΣ
Ουτρέχτη-Στεάουα Βουκουρεστίου
Νάπολι-Λίβερπουλ

12ος ΟΜΙΛΟΣ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Ραπίντ Βιένης
Μπεσίκτας-Πόρτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: