Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Λαβωμένος μαχητής στην Ισπανία

Η ευρωπαϊκή του ιστορία επιτάσσει να παρουσιαστεί μαχητής. Και αυτός ακριβώς θα κάνει. Έστω κι αν ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα. Σήμερα το βράδυ, στις 22:05, ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να… πουλήσει ακριβά το τομάρι του απέναντι στη φορμαρισμένη Βιγιαρεάλ, και να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το «Μαδριγάλ». Ο Δικέφαλος είναι πρώτος στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και εκεί θέλει να παραμείνει μετά και τη σημερινή 3η αγωνιστική, προκειμένου να διατηρηθεί σε θέση ισχύος αναφορικά με την πρόκριση στους «32» του θεσμού.
Χωρίς τους Γκαρσία, Σαλπιγγίδη, Λίνο, ο Μάκης Χάβος, που θα καθίσει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, αναμένεται να παρατάξει μία ενδεκάδα με σχηματισμό 4-1-4-1. Ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Μπουσαϊντί δεξιά και ο Σνάουτσνερ δεξιά στην άμυνα, με κεντρικό δίδυμο τους Κοντρέρας-Τσιρίλο. Ο Βιτόλο θα είναι μπροστά από τους δύο στόπερ ως κλασικός αμυντικός χαφ, πιο μπροστά του θα είναι Φωτάκης και Ίβιτς, με δεξιά τους τον Ελ Ζαρ και αριστερά τους τον Βιεϊρίνια. Φουνταριστός στην επίθεση ο Μουσλίμοβιτς. Στην περίπτωση, που δεν ξεκινήσει έτσι η ομάδα, θέση διεκδικούν οι Ζουέλα και Σακελλαρίου στην αμυντική γραμμή.
Ο Χάβος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κάλυψη των χώρων και να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους να αναπτύξουν το γρήγορο πάσινγκ γκέιμ που συνηθίζουν. Η Βιγιαρεάλ είναι στη 2η θέση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, μετρώντας σε 7 αγώνες 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ούσα μία από τις καλύτερες ομάδες της ιβηρικής χερσονήσου. Και ιδιαίτερα στην έδρα της παρουσιάζεται πανίσχυρη και αήττητη έως τώρα.
Στο οικογενειακό διπλό, που έγινε στη χθεσινή τελευταία προπόνηση, Κρέσιτς και Μουσλίμοβιτς χρησιμοποιήθηκαν με τους αναπληρωματικούς, καθώς έπαιξαν 9 εναντίον 9. Η αναμέτρηση έληξε με 1-0, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Φωτάκης, με την ευχή όλων να βρει δίχτυα και σήμερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: