Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Τα είπε με Φλόρο ο Ζαγοράκης

Μπορεί ο ΠΑΟΚ σήμερα να αντιμετωπίζει στην Ισπανία τη Βιγιαρεάλ, ωστόσο ο Θοδωρής Ζαγοράκης «τρέχει» παράλληλα και το θέμα του προπονητή!Χθες το βράδυ ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε συνάντηση με τον Μπενίτο Φλόρο, για τον οποίο σας ενημερώσαμε με χθεσινό βραδινό ρεπορτάζ ότι έχει μπει δυνατά στο προσκήνιο για το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, λοιπόν, γευμάτισε με τον Ισπανό τεχνικό στη Βαλένθια και συζήτησε το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Πολλές πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές για το τι ειπώθηκε μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο λέγεται ότι ο 56χρονος προπονητής άφησε θετικές εντυπώσεις στον πρόεδρο, αλλά και τον Παντελή Κωνσταντινίδη, που ήταν επίσης «παρών».

Το θέμα με τον Φλόρο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το σημερινό ματς του ΠΑΟΚ με την Βιγιαρεάλ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ρεάλ και Πάμπλο Γκαρσία!

Ο Φλόρο έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει δουλέψει μεταξύ άλλων και στη Ρεάλ Μαδρίτης, τη διετία 1992-1994 κατακτώντας μάλιστα ένα Κύπελλο. Παράλληλα έχει εργαστεί σε Αλμπαθέτε, Χιχόν, Βιγιαρεάλ και Μαγιόρκα, ενώ έχει περάσει από το πρωτάθλημα Ιαπωνίας και Μεξικού. Τελευταία του ομάδα ήταν η Μπαρτσελόνα στον Ισημερινό.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι τη διετία 2005-2005 που διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία από την Οσασούνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: