Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο Bruce Dickinson πέταξε το αεροπλάνο της Λίβερπουλ στη Νάπολη!

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας της, συνεπώς, κάθε προσφορά για βοήθεια γίνεται δεκτή. Το αεροπλάνο της αποστολής που πέταξε στη Νάπολη το οδήγησε ο Bruce Dickinson. Ναι, ο τραγουδιστής των Iron Maiden! O Dickinson έχει δίπλωμα αεροπλοΐας και μετά τη σχετική συνεννόηση πήρε το τιμόνι στα χέρια για να φτάσει τους «κόκκινους στον προορισμό τους. «Η Λίβερπουλ είναι ένα εκπληκτικό κλαμπ», ανέφερε ο διάσημος επίσης τραγουδιστής. «Ελπίζω να τα καταφέρουν», πρόσθεσε μιλώντας στο σάιτ της ομάδας.

Στο μεταξύ, δύο Άγγλοι οπαδοί που έκαναν το ταξίδι στην πόλη του ιταλικού Νότου μαχαιρώθηκαν από αγνώστους και οδηγήθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο, δίχως πάντως να απειλείται η ζωή τους. Τα άτομα που τραυματίστηκαν είναι 27 και 52 ετών. Ο βαθμός εγκληματικότητας έχει λάβει παροιμιώδεις διαστάσεις στη Νάπολη, απόρροια των έντονων κοινωνικών ανισορροπιών που εντοπίζονται στην ιταλική κοινωνία.

Σύμφωνα με τα πλάνα του Ρόι Χότζσον, πάντως, ο Σωτήρης Κυργιάκος παίρνει φανέλα βασικού για τον αποψινό αγώνα του Europa League. Εκτός αποστολής έμειναν οι δύο μεγάλοι αστέρες Στίβεν Τζέραρντ και Φερνάντο Τόρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: