Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Για μία... σουίτα

Ο "πόλεμος" ενόψει του ντέρμπι των "αιωνίων" ξεκίνησε εννιά μέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής του. Ο κ. Μαρινάκης είχε ζητήσει από τον Παναθηναϊκό να του παραχωρηθεί το κεντρικό θεωρείο του ΟΑΚΑ, αλλά οι "πράσινοι" με επιστολή την οποία υπογράφει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, ενημέρωσε τον Ολυμπιακό πως δεν πρόκειται να τους δοθεί το συγκεκριμένο θεωρείο, αφού οι φιλοξενούμενες ομάδες καταλαμβάνουν πάντα τη σουίτα στη θύρα 29.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Πατέρας, κάλεσε τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να παρακολουθήσουν παρέα το μεγάλο ντέρμπι των ομάδων τους, στις 30 του μηνός, από τα επίσημα του Ολυμπιακού σταδίου!

Η επιστολή του Ολυμπιακού:
"Προς την
Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Υπ' όψιν κ. Ιωάννη Zαβραδινoύ
Υπεύθυνο Διεξαγωγής Aγώνων
Πειραιάς,19/10/2010
Αρ. Πρωτ.: 4005

Κύριε Ζαβραδινέ,
Εν όψει της σύσκεψης την Παρασκευή, 22/10/2010 για τα μέτρα τάξης του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σας γνωρίζουμε ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα αιτηθεί για παραχώρηση από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ του κεντρικού μπουθ του ΟΑΚΑ. Σας ενημερώνουμε ότι στον αγώνα σκοπεύει να παρευρεθεί ο Α' Αντιπρόεδρος της ΠAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Ευάγγελος Μαρινάκης, καθώς και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα οποία θα γνωστοποιηθούν αναλυτικά σε νεώτερη επιστολή μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων".

Η επιστολή του Παναθηναϊκού:
"Προς
Π.Α.Ε. Ολυμπιακός
Πλατεία Αλεξάνδρας
185 34 Πειραιάς

Υπ' όψιν
κ. Γ. Μώραλη
Αντιπροέδρου

Κύριε Μώραλη,
Σχετικά με το αίτημά σας για τη φιλοξενία της διοικητικής σας αντιπροσωπείας στο ΟΑΚΑ εν όψει του μεταξύ των ομάδων μας αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα:

1. Το κεντρικό μπουθ του ΟΑΚΑ είναι για την αποκλειστική χρήση των μετόχων και του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας.

2. Θα σας διαθέσουμε τη σουίτα στη Θύρα 29, η οποία παραχωρείται πάντα στην εκάστοτε φιλοξενούμενη ΠΑΕ και η οποία πληρεί απολύτως όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές φιλοξενίας και ασφάλειας.

3. Ως προς την πρόθεση του Α' Αντιπροέδρου σας να παρευρεθεί στο ΟΑΚΑ, ο Πρόεδρός μας, κ. Νικόλας Πατέρας, τον προσκαλεί να καθίσει δίπλα του και να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Γόντικας
Α' Αντιπρόεδρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: