Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

"Ζητάμε την αθώωσή του"

Την αθώωση του Βασίλη Τοροσίδη ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τοροσίδης: "Δεν δυσφήμισα το άθλημα. Αντίθετα, νομίζω ότι ήταν fair-play"Ο Βασίλης Τοροσίδης απολογήθηκε την Πέμπτη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, για τις δηλώσεις ότι έπρεπε να αποβληθεί από τον διαιτητή, Αρετόπουλο, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. "Δεν είχα πρόθεση να ασκήσω κριτική στον διαιτητή. Δεν δυσφήμισα το άθλημα. Αντίθετα, νομίζω ότι ήταν fair-play από την πλευρά μου αυτό που είπα. Διαφήμιση έκανα λέγοντας ότι θα έπρεπε να αποβληθώ", είπε ο Βασίλης Τοροσίδης, κατά την απολογία του.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του Βασίλη Γκαγκάτση ο οποίος υπερασπίστηκε τον παίκτη δήλωσε: "Είναι ένας παίκτης που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Είναι αυθαίρετο το συμπέρασμα ότι υπήρξαν δυσμενείς κρίσεις κατά του διαιτητή. Δεν είπε τίποτα κατά της διαιτησίας και τα όργανα της. Ζητάμε την αθώωσή του".

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βασίλης Τοροσίδης πήραν προθεσμία μέχρι την Τρίτη για την κατάθεση υπομνημάτων και η απόφαση αναμένεται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: