Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Μοράτι: Είχαμε δίκιο για τον Μπέιλ αλλά τώρα κοστίζει περισσότερο…

«Γοητευμένος» από την εμφάνιση του Γκάρεθ Μπέιλ αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης από το «Μεάτσα» ο Μάσιμο Μοράτι.Ο 21χρονος Ουαλός πάλεψε μόνος του για λογαριασμό της Τότεναμ, μετατρέποντας το βαρύ 4-0 σε ένα πιο... εύπεπτο 4-3, πετυχαίνοντας χατ τρικ στο δεύτερο ημίχρονο και ο πρόεδρος της Ίντερ θυμήθηκε πως το καλοκαίρι απέτυχε να τον πάρει στο Μιλάνο. Οι «νερατζούρι» πρόσφεραν και τον Μουντάρι στα ανταλλάγματα αλλά τα «σπιρούνια» ζητούσαν ακατέβατα 25 εκατομμύρια ευρώ, αποθαρρύνοντας τους…

«Έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι και κάναμε το σωστό, εντοπίζοντας τον το καλοκαίρι. Είδατε ότι είναι εξαιρετικός παίκτης. Τώρα; Μετά από αυτό το χατ τρικ θα κοστίζει πολύ περισσότερο», παραδέχτηκε ο Μοράτι.

Πάντως, η Ίντερ θα κινηθεί στην μεταγραφική αγορά του Γενάρη και ο Τύπος της Ιταλίας ισχυρίζεται πως οι βασικοί στόχοι της είναι ο Ντιρκ Κάιτ και ο Ιμπραχίμ Αφελάι. Για τον τελευταίο, οι οιωνοί μοιάζουν καλοί αφού το συμβόλαιο του με τον Αϊντχόφεν λήγει το προσεχές καλοκαίρι και οι Μιλανέζοι μπορούν να τον κάνουν δικό τους με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: