Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟΚ είσαι

Στη δύσκολη έδρα του «Μαδριγάλ» απέναντι στην εξίσου επικίνδυνη Βιγιαρεάλ κοντράρεται απόψε ο ΠΑΟΚ (22:05, Novasports 1), με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Μάκη Χάβου η οποία διανύει περίοδο «κρίσης» καλείται απόψε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στο ισπανικό «υποβρύχιο». Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, γεγονός που έφερε και την απόλυση του Παύλου Δερμιτζάκη.
Με Φωτάκη βασικό

Στα της ενδεκάδας, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με την εξής σύνθεση:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς ενώ την αμυντική τετράδα θα απαρτίζουν οι Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Σνάουτσνερ. Στο κέντρο θα βρίσκονται ο Βιτόλο και ο Φωτάκης. Αμφότεροι θα έχουν μπροστά τους τον Ίβιτς. Στις πτέρυγες θα είναι ο Βιεϊρίνια αριστερά, ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Ελ Ζαρ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι

Χαλκιάς, Παπάζογλου, Φιλομένο, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Μπαλάφας και Κουτσιανικούλης. Εκτός αυτής έμειναν οι Σαλπιγγίδης, Γκαρσία, Λίνο και Σαβίνι.


Με πίστη για τη νίκη

Στον αντίποδα η Βιγιαρεάλ, επιθυμεί μετά την ήττα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να επιστρέψει στις νίκες. Ο Χουάν Κάρλος Γαρίδο θα παρατάξει την Βιγιαρεάλ με την εξής σύνθεση
Ντιέγο Λόπεθ, Άνχελ, Καπντεβίλα, Γκονζάλο, Μουσάτσιο, Κάνι, Μπόρχα Βαλέρο, Καθόρλα, Ρούμπεν και Νιλμάρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι

Χουάν, Μάριο, Ρόσι, Κάρλος, Ματίγια, Άλντιτορ, Κατάλα και Μοντέρο. Εκτός αυτής έμειναν οι Σένα και Μαρτσένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: