Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

«Κίτρινη» υποθήκη πρόκρισης

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να είναι… καβάλα στον 2ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ θα διεκδικήσει απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν (22:05, ΑΝΤ1). Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ… πάτησε ήδη delete στο παιχνίδι με την ΑΕΚ το οποίο ήταν και το χειρότερο σε απόδοση αλλά και αποτέλεσμα για τους «κίτρινους» τη φετινή σεζόν.
Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο σερί που προσμετρούν από το 1968 στην Ευρώπη.


Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη, με την τετράδα της άμυνας να απαρτίζεται από τους τους Βαγγέλη, Ρονάλντο, Λαζαρίδη και Μίσελ. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Τόχα και Φατί, ενώ στις πτέρυγες θα είναι οι Κάλβο και Χαβίτο. Το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζουν οι Ρουίζ και ο Κόκε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι

Βελλίδης, Τσεσνάουσκις, Κουλουχέρης, Μενδρινός, Οριόλ, Καζναφέρης και Νέτο.

Εκτός έμειναν οι Τσέζαρεκ, Πρίττας και Ναφτί

Με πίστη για αποτέλεσμα οι Γερμανοί

Στον αντίποδα οι Γερμανολι του Γιούπ Χάινκες θέλουν να σημειώσουν το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη και να συνεχίσουν να είναι στις υψηλές θέσεις του ομίλου.

Επιπρόσθετα, , η συμμετοχή του Σάμι Χίπια είναι αμφίβολη και θα κριθεί σήμερα το πρωί, στο χαλάρωμα που θα κάνουν οι Γερμανοί.

Η ενδεκάδα των Γερμανών θα αποτελείται από τους: Άντλερ, Σβάαμπ, Φρίντριχ, Ράιναρντ (ή Χίπια κεντρικοί αμυντικοί), Κάντλετς, Σαμ, Βιντάλ, Ρόλφες, Μπαρνέτα, Χέλμες και Ντερτιγιόκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φερνάντεθ, Γκίφερ, Βίντα, Μπέντερ, Γιόργκενσεν, Μπάλιτς και Καμπλάντ.
Εκτός έμειναν οι Μπάλακ, Κίσλινγκ, Αουγκούστο και Κάστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: