Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Απίστευτο κι όμως... Ελληνικό!

Απίστευτες σκηνές στο κλειστό του Ελληνικού! Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μαζί με άλλα μέλη του ΠΣΑΚ κάθησαν στο κέντρο του παρκέ, μη επιτρέποντας τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΚ-Ίκαρος Καλλιθέας. Δυνάμεις τον ΜΑΤ πήραν εντολή να τους απομακρύνουν και αρχικά τους σήκωσαν από τις καρέκλες τους, αλλά οι καλαθοσφαιριστές παρέμεναν συγκεντρωμένοι σαν «γροθιά» και δεν το... κουνούσαν.

Οι παίκτες του Ικάρου, που αποφάσισαν να απεργήσουν, επενέβησαν για να μην χρησιμοποιηθεί βία στην απομάκρυνση των μελών του ΠΣΑΚ και μάλιστα ο Λάζαρος Αγαδάκος απώθησε έναν άνδρα των ΜΑΤ που επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο. Μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις και κάποιες στιγμές έντασης, με τους απεργούς να απωθούνται από τα ΜΑΤ και να ανταποδίδουν, τα μέλη του ΠΣΑΚ αποχώρησαν από το παρκέ.

Οι Έλληνες παίκτες της ΑΕΚ ζήτησαν από τους συναδέλφους τους στον Ίκαρο να απεργήσουν μαζί τους, ωστόσο εισέπραξαν αρνητική απάντηση από την ομάδα της Καλλιθέας. Με αρκετή καθυστέρηση, στις 16:50, οι παίκτες της ΑΕΚ (Έλληνες και ξένοι) βγήκαν στο παρκέ για προθέρμανση και ο αγώνας ορίστηκε να αρχίσει με καθυστέρηση συνολικά 35 λεπτών (έναρξη στις 17:05).

Δεν υπάρχουν σχόλια: