Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Γιατί άλλαξε γνώμη ο Ρούνεϊ...

Μια σειρά  γεγονότων οδήγησαν στη δραματική αλλαγή της απόφασης του Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε η συνομιλία του με τον συν-ιδιοκτήτη της Γιουνάιτεντ  Τζόελ Γκλέιζερ.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ σόκαρε πολλούς με την ξαφνική αλλαγή στάσης του. Η ανακοίνωση της υπογραφής του καινούριου του συμβολαίου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ αλλά και σε αυτά των αντιπάλων της, που εποφθαλμιούσαν τον Άγγλο σούπερ σταρ. Σημαντικό ρόλο στη μεταστροφή του άσου της Γιουνάιτεντ έπαιξε η έντονη αντίθεση που έδειξαν οι οπαδοί των «κόκκινων διάβολων» στην πιθανότητα μετακίνησης του Ρούνεϊ στη μισητή αντίπαλό τους Σίτι. Η «επίσκεψη» των οπαδών στο σπίτι του Ρούνεϊ, παράλληλα με τα υβριστικά πανό που ύψωσαν στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπούρσασπορ φαίνεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.

Μετά από αυτό ο Ρούνεϊ διαπραγματεύτηκε, για πρώτη φόρα μετά το «πάγωμα» της διαδικασίας τον Αύγουστο, το νέο του συμβόλαιο με τον Τζόελ Γκλέιζερ. Οι εγγυήσεις που έλαβε για να παραμείνει στον αγγλικό σύλλογο δεν έγιναν γνώστες, ωστόσο παραμένει ερωτηματικό η στάση που θα κρατήσουν απέναντί του, πλέον, συμπαίκτες και φίλαθλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: