Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ευχαριστημένος ο Χάβος

Με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των παικτών του μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Μάκης Χάβος. Ο νεαρός προπονητής ανέφερε πως κοίταξε να αλλάξει την ψυχολογία, ενώ για το αν θα μείνει, παρέπεμψε του πάντες στην διοίκηση της ομάδας. Αναλυτικά ο Μάκης Χάβος ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε: «Δώσαμε ρυθμός και θεωρώ ότι δημιουργήσαμε και ευκαιρίες, πέρα από τα τρία γκολ που βάλαμε. Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε καλά το σκορ και την κούραση κάποιων παικτών μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών».

Για το ότι βρέθηκαν επιθετικές λύσεις: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίζει 4-4-2. Έπρεπε να βρούμε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Τις βρήκαμε και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ καλό. Δεν είναι καλό να αλλάζει μία ομάδα σύστημα, συχνά. Στην Βιγιαρεάλ δεν αλλάξαμε σύστημα».

Για την χρησιμοποίηση του Φωτάκη: «Ο Φωτάκης είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Επέλεξα να τον βάλω στα δύο τελευταία παιχνίδια, πήγε καλά και αυτό είναι κάτι θετικό».

Για το τι άλλαξε και η ομάδα πήγε καλύτερα: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Είμαι λίγες μέρες σαν πρώτος προπονητής. Στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ, χάσαμε, αλλά ο σχηματισμός μας βγήκε. Κοιτάξαμε να αλλάξουμε την ψυχολογία των παικτών μας».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εορδαϊκό: «Έχω σκεφτεί κάποια πράγματα. Ο θεσμός αυτός κρύβει εκπλήξεις και πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Μόνο η διοίκηση μπορεί να σας απαντήσει σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: