Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

«Σπουδαίοι οι παίκτες μου»

Την ικανοποίηση του για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο προπονητής των «Μερένχες,  Ζοσέ Μουρίνιο, έπειτα από την επιβλητική νίκη με 6-1 επί της Ρασίνγκ Σανταντέρ . «Παίζουμε, δουλεύουμε και λειτουργούμε ως ομάδα. Δουλεύουμε αρκετά και η ατομική ποιότητα του καθενός είναι για το καλό της ομάδας. Οι οπαδούς απολαμβάνουν το θέαμα που παρουσιάζουμε, όπως και εμείς. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι αυτό θα συμβαίνει σε κάθε αγωνιστική. Αυτοί οι παίκτες είναι σπουδαίοι και οι σπουδαίοι προπονητές δεν γίνονται χωρίς εκείνους. Κάνουν το χόμπι του, όμως χρειάζεται να παραμείνουμε ήρεμοι».

Για το ματς με την Μούρθια είπε: «Τώρα θα πάω σπίτι μου και θα δούμε για τον αγώνα με τη Μούρθια. Αυτό είναι δική μου δουλειά. Θέλω να πάω σπίτι μου και θα σκεφτώ για τη Μούρθια».

Για την υπόθεση Μπενζεμά: «Δεν μπορώ να ασκήσω κριτική σε κάποιον να μπει στο γήπεδο, έχοντας ελάχιστα κίνητρα για να δώσει περισσότερα στην ομάδα. Όταν μπήκε ο Μπενζεμά, το αποτέλεσμα του αγώνα είχε διαμορφωθεί. Το αν θα παίξει την Τρίτη είναι άλλη ιστορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: