Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Tenorio-Στοίχημα..Παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις ...

Επιμέλεια-Tenorio.


Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.

Δεν ασχολήθηκα καθόλου μεσοβδόμαδα, το ίδιο έκανα καί στα χθεσινά.Καί όπως είδα γενικώς από τα αποτελέσματα πού ήρθαν, ορθώς έπραξα κατά την ταπεινή μου γνώμη.Χωρίς πολλά, πάμε ευθύς αμέσως στα φρέσκα να δούμε τι υπάρχει.


Ranheim - Fredrikstand   (2)

Βαθμολογικά ενδιαφερόμενες καί οι δύο ομάδες, η Ranheim παλεύει να κρατηθεί στις θέσει μπαράζ ανόδου, καί η Fredrikstad  κυνηγά με μεγάλες αξειώσεις την απευθείας άνοδο.Η Ranheim παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρώσοπο σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα, αλλά τελευταία δεν βρίσκεται καί σε τόσο καλή κατάσταση.Από την άλλη, η Fredrikstad  παρά ότι έχασε από την προτοπόρο της κατηγορίας Songdal, παραμένει μία πολύ ισχυρή ομάδα, με παρα πολύ καλό αγωνιστικό πρώσοπο.

Θεωρώ ανώτερη ομάδα την Fredikstrad, μού αρέσει το (2.25) στο διπλό καί θα το προτιμήσω.



Strommen - Bodo/Glimt  (2)

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται η Strømmen, καθώς μετρά 4 σερί ήττες ,χωρίς μάλιστα στις 3 απ΄ αυτές να έχει πετύχει ούτε ένα τέρμα.Βαθμολογικά δεν φένεται να έχει πρόβλημα με την παραμονή, καθώς έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας, με της περισσότερες ομάδες πού βρίσκονται από κάτω της.

Mετά από ένα κακό σερί ηττών, η  Bodø φένεται πως συνέρχεται την κατάληλη στιγμή.Με 2 σερί νίκες βάζει για τα καλά υποψηφιότητα για να μπεί στις θέσεις των μπαράζ ανόδου.Σαφώς πιό δυνατή καί έμπειρη ομάδα η  Bodø, είναι ικανή να εκμεταλευτεί την κακή αγωνιστική κατάσταση της Strømmen.

Στις επιλογές μου το διπλό της Bodo/Glimt σε απόδοση (2.30)


Neustadt - Rapid Wien   (2)

Καλή γενικώς ομάδα είναι η Neustadt, αλλά είναι αρκετά ασταθής σε πολλά παιχνίδια.Για το λόγω ότι μπορεί να κάνει ένα καλό σερί, έχει όμως καί περιπτώσεις πού παθαίνει μπλάκ άουτ.Με λίγα λόγια είναι ικανή γιά το καλύτερο καί το χειρότερο.

Με ανεβασμένη ψυχολογία από την μεσοβδόμαδη Ευρωπαική νίκη η Rapid, διαθέτει πιστεύω την ομάδα καί την εμπειρία να περάσει με διπλό.

διπλό γιά την Rapid σε απόδοση (2.50)



Wacker - Salzburg   (2)

Κάτι ανάλογο με το προηγούμενο παιχνίδι, προς το διπλό τα βλέπω καί τα δύο Αυστριακά, θεωρώ της φιλοξενούμενες ομάδες ανώτερες σαν αξία παιχτών σε σχέση με τις αντιπάλους της.

διπλό η Salzburg σε απόδοση (2.45)


Ceara - Sao Paulo   (2)

Aπό την στιγμή πού η São Paulo είναι σε καλή κατάσταση καί κερδίζει, δεν βλέπω τον λόγω γιατί να μήν παίξω το διπλό.Το ξέρω ότι στην Βραζιλία για να βγάλεις συνήθως διπλό, θα πρέπει να φτύσεις αίμα.Στα μάτια μού φαβορί είναι η São Paulo, καί όχι η Ceará.Επιλέγω το διπλό, καθώς γνώμη μου είναι, ότι η São Paulo είναι πολύ πιό ανώτερη σε όλα, μα σε όλα τα επίπεδα γενικά σαν ομάδα σε σχέση με την Ceará καί όχι μόνο.

διπλό γιά την μεγάλη Sao Paulo σε απόδοση (2.85)



Independiente - Boca Juniors   (2)

Kάτι ανάλογο καί εδώ όπως και με το προηγούμενο ματσάκι.Αξία στο διπλό της Boca.Η Independiente έχει στρέψει την προσοχή της στο Κόπα Σουνταμερικάνα, αν και ένα ντέρμπι κόντρα στην  Boca πάντα δίνει κίνητρο. Δεν παύει να ισχύει όμως ότι έκανε μια υπερπροσπάθεια την Τρίτη. Η Μπόκα βελτιώνεται αμυντικά, βγάζει φάσεις μπροστά και έχει ένα οριακό προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς της νίκης.


Το διπλό της Boca θα είναι στις επιλογές μού σε απόδοση (2.40)


Στη σούμα, σε σύστημα με ζητούμενα : Frendrikstad - Bodo/Glimt - Rapid Wien - Salzburg - Sao Paulo - Boca Juniors.


Kαλά να είστε, καλά να περνάτε , τα σέβη μού ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: