Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ετοιμάζεται για τον Γενάρη η Ίντερ

Οι πολλοί τραυματισμοί της Ίντερ έως τώρα δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον Ράφα Μπενίτεθ, που ουσιαστικά μετά το παιχνίδι με την Τότεναμ προανήγγειλε μεταγραφές κι όπως όλα δείχνουν ο Μάσιμο Μοράτι θα τον ικανοποιήσει.
Το πρώτο σενάριο που βγήκε στη φόρα και είναι πλήρως επιβεβαιωμένο, είναι αυτό του Γκάρεθ Μπέιλ. Η Ίντερ θέλει παίκτη στα αριστερά, που να μπορεί να κάνει ότι και ο Μαϊκόν από τα δεξιά. Η περίπτωση του Ιταλού είναι πολύ δύσκολη γι' αυτό και ο Μοράτι έχει ήδη στο μυαλό του εναλλακτικές.
Ο Μανουέλ Βάργκας διανύει κακή σεζόν με τη Φιορεντίνα και είναι η τελευταία του ευκαιρία να πάρει μεγάλη μεταγραφή. Στην Ίντερ γνωρίζουν την αξία του Περουβιανού και εξετάζουν με προσοχή την περίπτωσή του, ως εναλλακτική του Μπέιλ. Πάντως συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες αφού δεν είναι κοινοτικός και η Ίντερ έχει ήδη αποκτήσει το καλοκαίρι τον Κουτίνιο. Αυτό, διότι ο νόμος που θέλει τις ιταλικές ομάδες να αποκτούν 2 ξένους τη χρονιά, μπορεί να αλλάξει και να γίνει και πάλι ένας.
Τέλος, ένας ακόμα παίκτης που βρίσκεται στη λίστα, αλλά για την επίθεση, είναι ο Ιμπραήμ Αφελάι. Ο Μπενίτεθ ήθελε τον Ολλανδό και στη Λίβερπουλ και τον καλοβλέπει, αφού όπως όλα δείχνουν ο Ντιρκ Κάουτ δεν θα γίνει ποτέ κάτοικος Μιλάνου. Έτσι, ο συμπατριώτης του είναι μια ανάλογη κίνηση για τον Ισπανό προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: