Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Άντερσον: «Σπουδαίο ταλέντο ο ‘Φέτφα’, να κρατήσει τα πόδια στη γη»!

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Γιάννη Φτεφατζίδη ο σκάουτερ Πέλε Άντερσον.Ο Σκανδιναβός «κατάσκοπος» παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» και τόνισε πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός μπορεί να «εκτοξευτεί» στην κορυφή, εφόσον όμως κρατήσει χαμηλούς τους τόνους και συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.

«Δείτε τον Σωκράτη…»

«Μαθαίνω τι γίνεται με τον Φετφατζίδη. Σπουδαίο ταλέντο. Ο Ολυμπιακός τον εμπιστεύτηκε και ο νεαρός ανταποδίδει. Μπορεί να κάνει εξαιρετικά πράγματα αρκεί να μείνει με τα πόδια στη γη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στην Ελλάδα γενικότερα υπάρχουν πάρα πολλοί πιτσιρικάδες, οι οποίοι μπορούν να διαπρέψουν στο διεθνές ποδόσφαιρο, αρκεί να δουλευτούν σωστά στην ηλικία των 15-16-17-18 ετών. Δείτε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που έχει φτάσει».

«Έχει φτιάξει δυνατή ομάδα»

Όσο για τη φετινή απόδοση του Ολυμπιακού, επεσήμανε: «Έχει φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες που πήρε, όπως για παράδειγμα ο Ριέρα, ο Ρόμενταλ, ο Πάντελιτς μαζί με αυτούς που ήδη υπήρχαν στην ομάδα, όπως ο Μέλμπεργκ, ο Ντουντού, ο Τοροσίδης, συνθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: