Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Φουλ επίθεση ο ΠΑΟΚ

Φουλ επίθεση αναμένεται να παίξει ο ΠΑΟΚ στη σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην, άδεια από κόσμο, ΤούμπαO Mάκης Χάβος προσανατολίζεται να αλλάξει -μετά από πολύ καιρό- το σύστημα της ομάδας σε 4-4-2 και να τοποθετήσει δύο επιθετικούς: τον Μουσλίμοβιτς με τον Σαλπιγγίδη μαζί στην κορυφή.

Το πιο πιθανό είναι η παράταξη του υπηρεσιακού τεχνικού να έχει τη μορφή του ρόμβου στη μεσαία γραμμή. Ο Βιτόλο, δηλαδή, να παίξει «κόφτης» με τον Φωτάκη δεξιά του, τον Ελ Ζαρ αριστερά του και τον Ίβιτς «δεκάρι» πίσω από τους επιθετικούς. Βεβαίως, υπάρχει και το σενάριο να χρησιμοποιηθεί ο Κριστιάνο αντί του Φωτάκη.

Η άμυνα θα αποτελείται από τους Κοντρέρας-Μαλεζά (ο Τσιρίλο είναι τιμωρημένος) με τον Σνάουτσνερ αριστερό μπακ και τον Μπουσαϊντί δεξί. Κάτω από το τέρμα ακλόνητος παραμένει ο Κρέσιτς.

Με τις σουίτες ανοιχτές

Μετά από 4,5 χρόνια ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ξανά κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι τυχεροί που θα δουν κανονικά την αναμέτρηση. Πρόκειται γι’ αυτούς που έχουν σουίτες και οι οποίες δεν προβλέπεται να παραμείνουν κλειστές.

Σήμερα ο Γκαρσία

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός θα απολογηθεί αύριο στη διοίκηση και η λογική λέει ότι θα πληρώσει πρόστιμο και θα επιστρέψει κανονικά στην ομάδα.

Μερικές μέρες εκτός…

Σε ό,τι αφορά τον Βιεϊρίνια η μαγνητική χθες βγήκε «καθαρή». Ο Πορτογάλος αναμένεται να ξεκουραστεί μερικές μέρες για να μην ρισκάρει. Στη χειρότερη θα χάσει το ματς του Κυπέλλου με τον Εορδαϊκό την Πέμπτη και αυτό της ερχόμενης Κυριακής με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Πλησιάζει του προπονητή

Στο θέμα του προπονητή, οι εξελίξεις θα τρέξουν από τη Δευτέρα και δεν αποκλείεται μέχρι τα μέσα της εβδομάδος να ανακοινωθεί ο «εκλεκτός» του Θοδωρή Ζαγοράκη. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν εντείνει, άλλωστε, το τελευταίο διήμερο τις επαφές τους και φαίνεται να έχουν αρχίσει τις τελικές διαπραγματεύσεις από μια μικρή λίστα προπονητών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακούγεται τελευταία το όνομα του Πάουλο Σόουζα, που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: