Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Δεν ρισκάρει ο Κούπερ

Τις… κακοτοπιές θέλει να αποφύγει ο Άρης, ο οποίος θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ κόντρα στα Τρίκαλα (20:00, conn-x TV sport2 / ).

Οι «κίτρινοι» θέλουν να καθαρίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το παιχνίδι και να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Έκτορ Κούπερ δεν υποτιμά την ομάδα του Γιώργου Μπένου και σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, χρησιμοποιώντας τους πιο έτοιμους παίκτες για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Βαγγέλη (ή Νέτο), Ρονάλντο, Λαζαρίδη και Μίσελ. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Τόχα και ο Ναφτί, έχοντας στα πλάγια τον Χαβίτο και τον Κάλβο (ή Τσεσνάουσκις). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ρουίζ και Κόκε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βελλίδης, Οριόλ, Πρίττας, Αγτζίδης και Κατίδης. Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνουν για να ξεκουραστούν οι Κουλουχέρης, Φατί, Μενδρινός, ο τραυματίας Τσέζαρεκ, καθώς και οι Πορτίγια, Φαμπιάνο, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας, Μπουγαίδης, Χουάνμα και Κασναφέρης.

Προϊστορία

Αρης και Τρίκαλα θα συναντηθούν απόψε για 3η φορά στον θεσμό του Κυπέλλου. Η πρώτη ήταν την περίοδο 1970-71 με τα Τρίκαλα να επικρατούν 2-1 και να παίρνουν την πρόκριση. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου την περίοδο 2001-02, σε διπλά παιχνίδια που εξελίχθηκαν σε περίπατο για τον Αρη. Στα Τρίκαλα οι «κίτρινοι» επικράτησαν 4-1 (Χαριστέας-φωτό, Ιβιτς, Κυζερίδης, Κούτσης). Στον επαναληπτικό ο Αρης αναδείχθηκε και πάλι νικητής, αυτή τη φορά με 3-0 (Χαριστέας, Κυζερίδης και Χριστοδούλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: