Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΟΚ-Μεγαλώνει η λίστα, αλλά…

Αρκετή υπομονή απαιτεί το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν δείχνουν να βιάζονται να βρουν τον αντικαταστάτη του Παύλου Δερμιτζάκη, όμως όσο περνούν οι μέρες η λίστα με τους διαθέσιμους προπονητές μεγαλώνει.

Τα δύο τελευταία ονόματα που ακούστηκαν είναι του Χενκ Τεν Κάτε και του συνεργάτη του Ότο Ρεχάγκελ όλα αυτά τα χρόνια στην Εθνική Ελλάδας, Γιάννη Τοπαλίδη. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να μην ασχολούνται με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει υψηλό κασέ, ενώ ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει εμπειρία ως πρώτος προπονητής σε αυτό το επίπεδο.

Την ίδια ώρα, ψηλά στη λίστα παραμένει το όνομα του Πολ Λε Γκουέν. Ο Γάλλος προπονητής φέρεται να έχει συζητήσει με τον ΠΑΟΚ και έχει «τσεκάρει» το υλικό της ομάδας. Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ περιμένουν να μάθουν τις θέσεις του 46χρονου τεχνικού. Για όσο, όμως, χρειαστεί ο Μάκης Χάβος θα καθοδηγεί την ομάδα και τουλάχιστον τα πρώτα δύο δείγματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν χρόνο, έστω κι αν οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ισπανόφωνοι τεχνικοί έχουν ένα επιπλέον αβαντάζ. Την παρουσία πολλών παικτών στην ομάδα που είναι επίσης ισπανόφωνοι.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο κ. Χάβος αναμένεται να κάνει ροτέισον στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι με τον Εορδαίκό στη Φλώρινα. Συγκεκριμένα, πέντε είναι οι αναγκαστικές απουσίες (Μουσλίμοβιτς, Βιεϊρίνια, Λίνο και Σαβίνι που είναι τραυματίες και ο τιμωρημένος Τσιρίλο), ενώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: