Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη

Την επίσκεψη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ δέχθηκε χθες το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι δύο άνδρες είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία πριν ξεκινήσει η προπόνηση, με τον κ. Μαρινάκη να ζητεί αυξημένη προσοχή στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με την Ηλιούπολη (20:00, γήπεδο Αιγάλεω), καθώς μόλις πέρυσι η πειραϊκή ομάδα έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης μένοντας εκτός συνέχειας από τον Πανσερραϊκό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε, επίσης, με τον Γάλλο τεχνικό Φρανσουά Τσικολίνι, που ειδικεύεται σε τμήματα υποδομής και ο οποίος παρουσίασε το πλάνο του στον παράγοντα του Ολυμπιακού.

Εν τω μεταξύ, ο Μοϊσές Ουρτάδο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου με την Ηλιούπολη, στην οποία αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής μετά την απραξία που είχε περιέλθει λόγω του τραυματισμού του. Ο αγώνας θα αποτελέσει κριτήριο για τον Ισπανό αμυντικό μέσο ενόψει του ντέρμπι "αιωνίων" το προσεχές Σάββατο, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε ποντάρει πολύ στην παρουσία του συμπατριώτη του, τον οποίο προορίζει για παρτενέρ του Ντουντού στη μεσαία γραμμή, εφόσον δεν νοιώσει ενοχλήσεις.

Καλά ήταν επίσης τα νέα και για τον Φουστέρ, αφού το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ένα ελαφρό οίδημα στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο. Ο Φουστέρ θα συνεχίσει και αύριο το πρόγραμμα που ακολούθησε σήμερα (θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, τρέξιμο στο γήπεδο) και την Πέμπτη θα ενταχθεί στο πρόγραμμα, που σημαίνει ότι θα είναι παρόντας στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο Πάντελιτς συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ατομική προπόνηση στο γήπεδο και ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.

Μετά την απογευματινή προπόνηση ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με την Ηλιούπολη και είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Χολέμπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Μήτρογλου, Ρ. Μπράβο, Νέμεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: