Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς Μουσλίμοβιτς στην Φλώρινα

Μετά τον τραυματία Βιεϊρίνια που δεν προλαβαίνει τον αγώνα Κυπέλλου την Πέμπτη στην Φλώρινα κατά του Εορδαϊκού, ούτε και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς θα είναι στην διάθεση της ομάδας του, αφού ο τραυματισμός του στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή και οι ενοχλήσεις που αισθάνεται δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί.

Από τις κλινικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βόσνιος επιθετικός, δεν διαπιστώθηκε νέο πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς. Το πιθανότερο είναι να μη χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις, ωστόσο ο 29χρονος φορ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας σήμερα και τις επόμενες μέρες θα γυμναστεί συντηρητικά, με στόχο να προλάβει τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη.

Ο Βιεϊρίνια γυμνάστηκε ατομικά και σήμερα και τις επόμενες μέρες θα ανεβάσει ρυθμούς, προκειμένου να φανεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Παγκρήτιο, με την συμμετοχή του στον αγώνα της Κρήτης να είναι αμφίβολη.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή προπόνηση, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν το κεντρικό πρόσωπο, αφού δέχθηκε τις ευχές όλων των συμπαικτών του λόγω της ονομαστικής του γιορτής, την οποία συνδύασε με την ανάδειξή του ως κορυφαίου αυτής της αγωνιστικής. Στο πρόγραμμα προετοιμασίας μετείχαν και οι Πετρίσεβιτς, Μωυσιάδης από την ομάδα νέων Κ-20, που θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Εορδαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: