Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Διέψευσε ο Θεοδωρίδης για Κοκότοβιτς

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς συνεχίζει κανονικά στον Πανσερραϊκό, τόνισε ο Πέτρος Θεοδωρίδης σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Libero". Ο πρόεδρος τα ομάδας των Σερρών διέψευσε πως ο σέρβος τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του μετά την ήττα από την Κέρκυρα.

"Το θέμα προπονητή προέκυψε από τους δημοσιογράφους, δεν μπορώ να καταλάβω πώς βγαίνουν αυτά. Διαβάζω ότι ο προπονητής έχει υποβάλει την παραίτησή του, ενώ είναι κανονικά στην προπόνηση και δεν έχουμε πει τίποτε τέτοιο μεταξύ μας. Δεν τίθεται θέμα προπονητή στον Πανσερραϊκό. Σίγουρα ξέραμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, αλλά περιμέναμε μετά την 4η αγωνιστική να πάμε καλύτερα. Ειδικά η ήττα στο παιχνίδι της Κυριακής ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς και πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα.

Εκανε πολλά ο διαιτητής, αλλά δύο φάσεις ξεχωρίζουν, το φάουλ από όπου προήλθε το πρώτο γκολ της Κέρκυρας και το πέναλτι που δεν μας έδωσε. Εκανα ήδη αίτημα στην ΚΕΔ να μη μας στείλουν πάλι αυτόν τον διαιτητή, ο οποίος επέστρεψε από τιμωρία και έκανε πάλι τα ίδια, είναι κακός διαιτητής. Πάντως, και αυτοί στην ΚΕΔ πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, εμείς είχαμε δύο σερί εντός παιχνίδια με Κέρκυρα και Καβάλα και μας βάζουν διαιτητή από την Καβάλα. Αυτό δεν είναι σωστό".

Για τις διαπραγματεύσεις της ομάδας του με τον ΟΠΑΠ: "Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμη, μας έστειλε αρχικά μια πρόταση, την οποία στείλαμε πίσω ως απαράδεκτη. Ο ΟΠΑΠ δυστυχώς κάνει διαχωρισμούς, ενώ δεν θα έπρεπε, δίνει περισσότερα λεφτά σε ομάδες που δεν τον έχουν καν στη φανέλα και σε εμάς στέλνει συμβάσεις ομηρίας. Ο ΟΠΑΠ έπρεπε να βοηθά περισσότερο τις μικρές ομάδες και όχι τις μεγάλες, δεν μπορεί να φέρεται με αυτόν τον τρόπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: