Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Στην παράταση την πρόκριση ο Πανσερραϊκός

Χρειάστηκε την παράταση ο Πανσερραϊκός, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε αγώνα για τη Δ' φάση της διοργάνωσης που έγινε στη Σκύδρα, η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς επικράτησε 2-0 του τοπικού Αετού, χάρη στα τέρματα του Τάντιτς στο 108' και του Σουμπίνιο στο 114', και πήρε το "εισιτήριο" για τους "16".

Οι γηπεδούχοι είχαν στο 2ο λεπτό ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Κουλουκίδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ράντμαν, για να μείνουν με 10 παίκτες στο 72', μετά την αποβολή του Τσότσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, με τον Αετό Σκύδρας να έχει ακόμη ένα δοκάρι στο 100' με τον Γεωργίου, όμως ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που "βρήκε" δίχτυα. Με σουτ του Τάντιτς στο 108' η ομάδα των Σερρών άνοιξε το σκορ, ενώ στο 114' ο Σουμπίνιο με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Λεωνίδας Μπίλης) : Φυρινίδης, Τζαβάρας, Τσαναξίδης, Κουλουκίδης, Παπουλίδης, Βοτάρης, Λεκάκης, Ινεμπολίδης (60' Γεωργίου), Αρβανιτόπουλος (77' Σαμαρόπουλος), Τζιώρας (54' Λαφαζανίδης), Τσότσιος.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς) : Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Κάστρο (90' Παπάζογλου), Γεωργιάδης (65' Μπέλιτς), Τάντιτς, Παντελιάδης, Νταλέ, Μαβενέ, Ανάκογλου (61' Λεοζίνιο), Σουμπίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: