Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

"Τελείωσαν τα ψέμματα"!

Ο Νικόλας Πατέρας επισκέφτηκε την Τρίτη τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές, στέλνοντας μήνυμα ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι. Η προπόνηση όμως επισκιάστηκε από την είδηση πως ο Σιμάο έχασε τον αδερφό του, που σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα. "Υπολογίστε με κανονικά για το Σάββατο", η συγκινητική επιθυμία του Μοζαμβικανού.

Ο Σιμάο έμαθε για το τραγικό συμβάν, περίπου μισή ώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης, δήλωσε όμως διαθέσιμος στον Νίκο Νιόπλια ενόψει ντέρμπι.

"Αν συνεχίσετε έτσι θα σας κρεμάσω τα δελτία", ήταν τα πρώτα λόγια του Πατέρα που συμπλήρωσε: "Προτιμώ να βάζουμε τους νέους να παίζουν παρά να σας βλέπω έτσι". Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. "Δεν σκέφτομαι κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη", τους είπε για να συνεχίσει:

"Ντράπηκα με όσα είδα, δεν ξέρω εσείς πώς νιώθετε. Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε από αυτήν την ΑΕΚ με αυτό τον τρόπο. Αν είχατε λίγη τσίπα και ποδοσφαιρικό εγωισμό δεν θα χάνατε ποτέ. Κανονίστε λοιπόν μη δούμε το ίδιο έργο και με τον Ολυμπιακό γιατί θα έχετε πρόβλημα όλοι και το λέω πολύ σοβαρά.

Τελείωσαν τα ψέματα. Από εδώ και πέρα περιμένω να δείξετε ποιοι πραγματικά είστε. Δεν μπορώ να φανταστώ έστω και έναν από εσάς που να μην έχει στο μυαλό του τη νίκη το Σάββατο. Είναι η τελευταία φορά που έρχομαι εδώ γι' αυτό το λόγο. Είχατε πάντα από εμάς ό,τι ζητήσατε, από εδώ και πέρα ήρθε η ώρα να αναλάβετε και εσείς τις υποχρεώσεις σας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: