Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Στόχος μας το Κύπελλο»

Ικανοποιημένος από την πρόκριση της Λάρισας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, έμεινε ο Γιάννης Παπακώστας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η εμφάνιση της ομάδας του ήταν καλή, με βάση τα πολλά προβλήματα που είχε, ενώ αναφέρθηκε και στην εξαιρετική παρουσία του Κωλοβέτσιου.

Για εμάς που έχουμε στόχο τη διάκριση στο Κύπελλο ήταν μια δίκαιη νίκη. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες και στο πρώτο, τελικά πετύχαμε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε για ένα δεύτερο γκολ ώστε να σιγουρέψουμε το ματς. Δεν το καταφέραμε, αλλά κι από την άλλη δεν κινδυνεύσαμε. Είναι πονηρά τα ματς του Κυπέλλου, όμως εμείς προσέξαμε και δεν πατήσαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και την πρόκριση. Σήμερα είχαμε καταπληκτική εμφάνιση του Κολοβέτσιου που είναι στα συν του σημερινού αγώνα

«», είπε αρχικά ο Παπακώστας και πρόσθεσε.

«Είχαμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τις τιμωρίες κάποιων παικτών, αλλά καταφέραμε να τις αντιμετωπίσουμε. Στόχος μας είναι το επόμενο ματς. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι. Πρέπει οπωσδήποτε νίκη για να ξεφύγουμε. Είναι μια νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση και σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο στο Βολο, έχουμε δύο στοιχεία τα οποία πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ως όπλο για το ματς με την Ξάνθη. Να ευχηθώ στον Εθνικό, μια ιστορική ομάδα, να βρει το δρόμο της και καλή δύναμη στον συνάδελφο που ξεκινά την προπονητική του σταδιοδρομία».

Ερωτηθείς για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, τόνισε: «Είναι θέμα που μας βασανίζει από την αρχή. Το βασικό μείον στην μέχρι τώρα πορεία μας ήταν ότι δεν μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες. Προσπαθούμε να μην πηγαίνει άδικα ο κόπος, γιατί το γκολ είναι η ουσία».

Για το αν είναι αποτέλεσμα που καταλαγιάζει τις μουρμούρες προς το πρόσωπά του, δήλωσε: «Είναι φυσιολογικά αυτά. Μέσα στον χώρο είμαστε. Τα αποτελέσματα είναι το άλφα και το ωμέγα. Δεν τα είχαμε για ένα διάστημα κι αυτό είναι πρόβλημα για μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΛ. Μας δίνει αισιοδοξία η σημερινή νίκη και πρόκριση ότι θα πάρουμε τη νίκη με την Ξάνθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: