Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Αργεί η επιστροφή του Μπάλακ

Να αναρρώσει γρήγορα έτσι ώστε να βρεθεί και πάλι στην ενδεκάδα της Λεβερκούζεν θέλει ο Μίκαελ Μπάλακ. Ο Γερμανός άσος επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται στην 4η θέση της Μπουντεσλίγκα, έχοντας εννέα βαθμούς διαφορά από την πρώτη Μάιντς, θέλοντας έτσι να βοηθήσει αμέσως τους συμπαίκτες του να ξαναβάλουν στον δρόμο των επιτυχιών το σύλλογο.

Ο 34χρονος άσος στάθηκε αρκετά άτυχος στο τέλος της περασμένης σεζόν όταν, αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Τσέλσι, στο παιχνίδι με την Πόρτσμουθ για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο μετά από τάκλιν που του έκανε ο Μπόατενγκ, με αποτέλεσμα να χάσει το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον πολύπειρο παίκτη, μόλις ανάρρωσε από τον σοβαρό τραυματισμό του ήρθε και ένας δεύτερος, αυτή τη φορά φορώντας τη φανέλα της Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα αντιμετώπισε το Ανόβερο και σε αυτό το ματς ο πρώην άσος της Τσέλσι χτύπησε.

Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για επιστροφή στα γήπεδα τον Οκτώβριο, αλλά μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι θα χρειαστεί αρκετός χρόνος ακόμη έως ότου να γίνει εντελώς καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: