Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Φερναντέζ: «Κρίμα για τους παίκτες μου»!

Απογοητευμένος από την ήττα και πεπεισμένος πως εκείνη δεν άξιζε στους παίκτες του παρουσιάστηκε μετά το παιχνίδι με την Ελλάδα 2-1 ο Λουί Φερναντέζ.

Ο τεχνικός του Ισραήλ δεν θέλησε να σχολιάσει τις αποφάσεις του διαιτητή και προτίμησε να εκφράσει τη βεβαιότητά πως η ομάδα του παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

«Δε χάθηκε η πρόκριση για μας. Είμαι απογοητευμένος, όμως, για τους παίκτες μου, διότι δεν άξιζαν αυτή την ήττα. Είχαμε ελλείψεις -αφού ήρθαμε εδώ χωρίς τέσσερις παίκτες- αλλά το τουρνουά δεν τελείωσε για μας», ανέφερε ο Φερναντέζ και συνέχισε:

«Καλύτερα να μη σχολιάσω τις διαιτητικές αποφάσεις. Είμαι εδώ για να σχολιάσω την ομάδα μου και όχι τον διαιτητή. Το Ισραήλ έκανε μια καλή εμφάνιση, είναι νέα ομάδα και προετοιμάζει το μέλλον -όπως, άλλωστε και η Ελλάδα. Η σημερινή μας αντίπαλος ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004 και είναι μια “ποδοσφαιρική” χώρα -σε αντίθεση με το Ισραήλ, όπου τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα».

Αφού τόνισε, δε, πως «σε αγώνες όπως ο σημερινός -αλλά και με την Κροατία- φάνηκε η έλλειψη εμπειρίας και πόσο στερηθήκαμε παίκτες, όπως ο Μπεν Χαΐμ και ο Μπεναγιούν», τόνισε:

«Οι νέοι παίκτες, όμως, έδειξαν θετικά στοιχεία και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί τους. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για μας, αλλά μας βοήθησε να βγάλουμε συμπεράσματα. Παρακολούθησε κάποιους νέους παίκτες και αν με αφήσετε να δουλέψω (σ.σ. απευθυνόμενος προς τους Ισραηλινούς δημοσιογράφους), θα δείξω έργο.

Το μόνο που με στενοχώρησε σήμερα ήταν πως λυπήθηκαν οι παίκτες μου, αλλά και το ότι υπήρξαν αποδοκιμασίες στον εθνικό ύμνο του Ισραήλ -κάτι που θεωρώ ασέβεια. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, ξέρω πως έχει ταλέντο και είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τις λύσεις»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: