Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Σκέφτεται… ισπανικά ο Ρούνεϊ

Οι διαπραγματεύσεις του Γουέιν Ρούνεϊ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επέκταση του συμβολαίου του έχουν προσωρινά παγώσει, παρόλο που οι δύο πλευρές το καλοκαίρι είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία. Τώρα όμως σύμφωνα με την «AS» στο μυαλό του Άγγλου διεθνή στριφογυρίζει η Primera Division.

Ο 24χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους» για ακόμη 1,5 χρόνο και πρόσφατα είχαν δώσει τα χέρια σε ραντεβού για νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές κοντά στις 140.000 λίρες την εβδομάδα. Υπογραφές όμως δεν έχουν μπει ακόμη, οπότε τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Σε αντίθεση πάντως με την «AS», τα αγγλικά δημοσιεύματα πιστεύουν ότι ο λόγος της καθυστέρησης δεν είναι άλλος από την πολιτική των Γκλέιζερ, που βρίσκονται στο τιμόνι του συλλόγου και θέλουν οι διαπραγματεύσεις να οριστικοποιούνται μόνο όταν ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Κρίνουν έτσι ότι κανένα πρόβλημα δεν έχει προκύψει στη συμφωνία, η οποία αναμένεται να επισφραγιστεί και επίσημα με υπογραφές το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: