Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Μέσα ο Τόρες, εξω ο Κάιτ

Μια καλή και μια κακή είδηση πληροφορήθηκε ο Ρόι Χότζσον και οι οπαδοί της Λίβερπουλ. Ο Φερνάντο Τόρες "έβγαλε" χωρίς προβλήματα την προπόνηση κι αυτό αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες συμμετοχής του στο ντέρμπι με την Εβερτον, την Κυριακή στο "Γκούντισον Παρκ". Ακόμα, όμως, κι αν παίξει ο Ισπανός, οι "κόκκινοι" θα στερηθούν έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες τους, τον Ντιρκ Κάιτ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα Ολλανδία-Δανία (4-1).

Ο επιθετικός των "Οράνιε" χτύπησε σοβαρά στον αστράγαλο στο 28ο λεπτό και διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά έως τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο προπονητής της Ολλανδίας, Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ, παραδέχθηκε ότι "...δείχνει αρκετά σοβαρό", αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κάιτ δεν προλαβαίνει το ματς της Κυριακής.

Ενα ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ που διεξάγεται υπό... περίεργες συνθήκες, καθώς για πρώτη φορά βρίσκει τις δύο μεγάλες αντιπάλους στη ζώνη του υποβιβασμού. Για το νικητή, τη Δευτέρα θα ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα. Για τον ηττημένο η κατάσταση θα γίνει μη αναστρέψιμη και η χρονιά χαμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: