Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Χάνει τον ΠΑΟΚ και το… συμβόλαιό του!

Ενοχλήσεις στον δικέφαλο επικαλέσθηκε ο Σίντνεϊ Γκοβού με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί και να είναι εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι πρόκειται για αντίδραση του παίκτη στον… ντόρο που έχει δημιουργηθεί μετά από το νέο του πειθαρχικό παραστράτημα.

Ο Γάλλος όταν έφτασε στην Παιανία ενημέρωσε ότι νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι του με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς τα ιατρεία για να εξετασθεί. Ο ιατρός του Παναθηναϊκού δεν του επέτρεψε να προπονηθεί από την στιγμή που πονά.

Το κακό είναι ότι στην ΠΑΕ έχουν διαπιστώσει ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι αρκετά δυσαρεστημένος από την διάσταση που έχει πάρει το νέο του πειθαρχικό παράπτωμα και πιστεύουν ότι πρόκειται για μια αντίδραση του στο πρόστιμο που πρόκειται να του επιβληθεί.

Ο Νικόλας Πατέρας είναι εξοργισμένος από την συμπεριφορά και την εξωγηπεδική ζωή του Σίντνεϊ Γκοβού, ειδικά όταν έχουν προηγηθεί όμοια περιστατικά και συζητήσεις με τον Κώστα Αντωνίου για να προσέξει περισσότερο.

Το σίγουρο είναι ότι εάν ο Γκοβού συνεχίσει την συμπεριφορά του αυτή, τότε, μέλλον στον Παναθηναϊκό για αυτόν δεν υπάρχει. Πρέπει να θεωρείται αρκετά πιθανό να… χάσει του συμβόλαιό του καθώς οι πράσινοι θα στραφούν εναντίον για να λύσουν τη συνεργασία τους μαζί του.

Φυσικά, όλα αυτά μπορούν να σταματήσουν και ο Γκοβού να παραμείνει στην ομάδα, χωρίς να δοθεί συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Γάλλος να αλλάξει στάση και η συμπεριφορά του να γίνει περισσότερο επαγγελματική.

Δεν παίζουν Νίνης και Λέτο

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με τον Σωτήρη Νίνη. Ο διεθνής μέσος, τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο στο 13' της αναμέτρησης Ελλάδα-Ισραήλ μετά από σύγκρουση με τον Γκέρσον. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ένα αιμάτωμα στο μετατάρσιο που θα τον κρατήσει μία εβδομάδα εκτός γηπέδων.

Ο Νίκος Νιόπλιας πολύ δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Για τον Λέτο πάντως, καθοριστική θα είναι η προπόνηση της Τετάρτης, που θα γίνει προσπάθεια να εξαντληθούν και οι τελευταίες ελπίδες, ώστε να παίξει με τον ΠΑΟΚ. Ο Νίκος Νιόπλιας ελπίζει να μην υπάρξει άλλη κακοτυχία, αφού είναι πιθανό να μην έχει στη διάθεσή του ούτε τους Σαριέγκι και Γκοβού, οπότε αρχίζει να καθίσταται δύσκολη η υπόθεση «ενδεκάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: