Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Xέρσι: "Ακόμα περιμένω να πληρωθώ"!

Συνέντευξη στην εφημερίδα της πατρίδας του "Αλγκεμεν Ντάγκμπλαντ" παραχώρησε ο Γιουσούφ Χέρσι. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δεν είχε να πει καλά λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πέρασμα του από την Ένωση, κάνοντας λόγο για πληρωμές μισθών που αργούσαν πάρα πολύ...

"Στην πραγματικότητα προτιμούσα να μείνω στην ΑΕΚ. Κάποια στιγμή όμως έπρεπε να φύγω γιατί τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Για παράδειγμα οι πληρωμές που πάντα αργούσαν. Εντάξει, ήξερα πως κάτι τέτοιο στην Ελλάδα μπορεί να συμβεί. Όμως το να αργείς να πάρεις τον μισθό σου τόσο πολύ ούτε μπορούσα να το φανταστώ. Ακόμα και σήμερα δεν έχω πάρει σχεδόν τίποτα, αν και περιμένω ότι θα πληρωθώ.

Στην αρχή δεν ήταν και τόσο άσχημα στην Ελλάδα. Μέχρι που άρχισα να παίζω σε κάποια γήπεδα που καλύτερα να μην έπεφτες κάτω. Και μετά οι διαιτητές. Δεν λέω ότι δωροδοκούνταν. Αλλά πραγματικά ήταν τελείως ανέτοιμοι πολλές φορές για την δουλειά τους. Μου το έλεγαν και οι Έλληνες αυτό. Είναι μια όμορφη χώρα για να πας για διακοπές, αλλά όχι για να παίξεις ποδόσφαιρο"
, ήταν τα λόγια του Χέρσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: