Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κόντρα για Φαν Μπόμελ

Δε θα σταματήσει να υφίσταται η κόντρα της Μπάγερν με την ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Μετά την ιστορία με τον Αριεν Ρόμπεν, προέκυψε νέα φασαρία για τη συμμετοχή του Μαρκ Φαν Μπόμελ στα δυο ματς των φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τις Μολδαβία και Σουηδία για τα προκριματικά του EURO 2012. Ειδικά, η παρουσία του διεθνούς μέσου των Βαυαρών στο ματς της Τετάρτης με τους Σκανδιναβούς, ενώ ήταν γνωστό πως αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, επιδείνωσε την κατάσταση, αφού ο 29χρονος άσος θα χάσει τα ματς με την Κλουζ και το Ανόβερο για Τσάμπιονς Λιγκ και Bundesliga αντίστοιχα.

«Δυστυχώς, συνέβη αυτό που φοβόμασταν. Η υπεύθυνη στάση της ολλανδικής ομοσπονδίας θα ήταν να είχε επιστρέψει χθες ο Φαν Μπόμελ στο Μόναχο για εξετάσεις», τόνισε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, συμπληρώνοντας πως: «Αντί για αυτό, φάνηκε πως η ομοσπονδία ενδιαφέρεται μόνο για το δικό της συμφέρον και θέτει σε κίνδυνο ακόμη και την υγεία των παικτών». Οπότε, αναμένεται να κινηθούν οι φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ νομικά κατά της «οράνιε» ομοσπονδίας.

Ο Φαν Μπόμελ είχε τραυματιστεί την Παρασκευή στον αγώνα με τη Μολδαβία και οι Γερμανοί ζήτησαν να επιστρέψει στο Μόναχο για εξετάσεις, κάτι που δεν έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: