Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Έρχονται… sold out!

Από χθες και μέχρι την Κυριακή οι φίλοι του Άρη θα… παίζουν σε διπλό ταμπλό και με μία επίσκεψη στο Κλεάνθης Βικελίδης θα προμηθεύονται εισιτήρια για δύο διαφορετικούς, αλλά το ίδιο σημαντικούς, αγώνες, είτε από το Megastore (για Λεβερκούζεν), είτε από τα εκδοτήρια (για ΑΕΚ).
Την περασμένη Παρασκευή κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Λεβερκούζεν, ενώ από χθες στο κατάστημα της ΠΑΕ(κάτω από την Θύρα 2) βρίσκονται και τα εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ.
Οι άνθρωποι της ομάδας είναι αισιόδοξοι ότι ο κόσμος θα δείξει μεγάλη διάθεση και όσο οι μέρες περνούν τόσο ο αριθμός πώλησης θα αυξάνεται. Μάλιστα δεν είναι και λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για δύο sold out σε διάστημα πέντε ημερών!
Άλλωστε, όταν υπάρχει τόσος ενθουσιασμός από τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επί του ΠΑΟΚ, και των καλών εμφανίσεων της ομάδας του Κούπερ, τότε είναι φυσιολογικό να γίνεται λόγος για ένα κατάμεστο γήπεδο το βράδυ της Κυριακής, αρχικά και ένα «καυτό» Βικελίδης την Πέμπτη με την Λεβερκούζεν.
Οι τιμές εισιτηρίων με ΑΕΚ και Λεβερκούζεν
Τα εισιτήρια του ντέρμπι της Κυριακής διατίθενται στον κόσμο της ομάδας από τα εκδοτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης (κάτω από την Θύρα 2) από τις 9:30 έως τις 20:30. Οι τιμές είναι οι: για τις Θύρες 1 και 3 είναι 20 ευρώ, για τις θύρες 2 και 6 κοστίζουν 30 ευρώ, για την θύρα 9 η τιμή τους είναι 35 ευρώ και για τη Θύρα 7 κοστίζουν 50 ευρώ.
Όσο για τις τιμές των Ευρωπαϊκών εισιτηρίων, υπενθυμίζουμε ότι είναι οι εξής: για τις Θύρες 1 και 3 είναι 20 ευρώ, για τις Θύρες 2 και 6 κοστίζουν 35 ευρώ, για την θύρα 9 η τιμή είναι 40 ευρώ και για τη Θύρα 7 κοστίζουν 60 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: