Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Λεμονής: "Γίνεται λάθος με τον Φετφατζίδη"

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε, στο ραδιοφωνικό σταθμό "NOVAΣΠΟΡ FM 94.6", για τον Γιάννη Φετφατζίδη και χαρακτήρισε μεγάλο λάθος τη μεγάλη προβολή, που τυγχάνει ο νεαρός από τα ΜΜΕ.

«Δυστυχώς γίνεται μεγάλο λάθος αυτή τη στιγμή. Ναι μεν, έχει καταπληκτικά χαρακτηριστικά σαν ποδοσφαιριστής και κάνει καταπληκτικά πράγματα. Αλλά γιατί όμως να τον ονομάζουμε Μέσι και να βάζουμε τόσο ψηλά τον πήχη; Έχει ώριμο παιχνίδι, και ξέρει πότε θα χρησιμοποιήσει την ντρίμπλα και πότε όχι. Πιστεύω όμως ότι είναι λάθος η προβολή αυτή. Είναι ένα παιδί που θα βλέπει σήμερα τα πρωτοσέλιδα και θα αντιλαμβάνεται τη μεγάλη διαφορά με πέρσι. Σε κάποια κακή στιγμή θα γράψουν ότι πήραν τα μυαλά του αέρα και θα του κάνει κακό».

-Για τον τρόπο παιχνιδιού της εθνικής και εάν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις με αυτό της εποχής Ρεχάγκελ: «Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε συγκρίσεις στον τρόπο παιχνιδιού. Αυτό που μετρούσε και μετράει είναι να κάνεις νίκες. Αυτό είναι το ζητούμενο. Ένα πράγμα πρέπει να επισημάνουμε. Ο τρόπος παιχνιδιού και οι φιλοσοφία δεν διαφέρουν πάρα πολύ, ανάμεσα στον Ρεχάγκελ και στον Σάντος. Ο Σάντος είναι ένας προπονητής του οποίου οι ομάδες δεν είναι επιθετικές. Στην εθνική αυτό της πάει ειδικά όταν πηγαίνει σε μεγάλες διοργανώσεις. Το θέμα είναι το πόσο θα μπορούμε να περάσουμε τα εμπόδια με τις θεωρητικά μικρότερες ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: