Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

"Κρίμα να μας έπαιρναν ψεύτες"

Επειτα από ένα διάστημα γεμάτο αβεβαιότητα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ανέλαβε ως ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Αμαρουσίου, ξεκινώντας την προσπάθεια... σωτηρίας, και μίλησε στον "Sentra 103,3" για την επόμενη μέρα.

«Το πρόεδρος, εμένα τουλάχιστον, δεν με απασχολεί και δεν με ενδιαφέρει. Το να είσαι πρόεδρος και να βάζεις χρήματα, αυτό σημαίνει ότι είσαι ιδιοκτήτης και πρόεδρος...», τόνισε αρχικά, πριν εξηγήσει: «Το να είσαι ένας άνθρωπος που ήρθες μαζί με κάποιους άλλους φίλους σου, όπως είναι ο Κώστας Κουτσούκος, όπως είναι ο δήμαρχος του Αμαρουσίου ο Γιώργος Πατούλης, ο Αρης ο Βωβός, απλώς να συμμετέχεις μαζί τους για να μπορέσεις να φέρεις το Μαρούσι εκεί που ανήκει, που μέχρι πέρυσι ήταν τρίτο...

Εγώ προσωπικά που έχω γευτεί τόσες χαρές από το ελληνικό ποδόσφαιρο, από τον Παναθηναϊκό, από την Εθνική, και ούτω καθεξής, προχθές στη συνέντευξη στην Αίγλη πραγματικά εντυπωσιάστηκα, ανατρίχιασα όταν είδα Ομπράντοβιτς και μετά Αλεξανδρή, να είναι κατά σειρά προτεραιότητας το Μαρούσι τρίτο.

Και λέω είναι κρίμα αυτή η προσπάθεια να δοθεί σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση, που ήταν ψεύτες, που φτάσανε το Μαρούσι σε σημείο να χλευάζεται από τον οποιονδήποτε...».

Οσο για τις πρώτες δουλειές του στο νέο πόστο; Επανέλαβε ότι «πήρα χλωρίνη και είμαι έτοιμος το μεσημέρι να πάω να απολυμάνω τα γραφεία και τα μέρη που παραβρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι για λίγες ώρες».

Σχολιάζοντας την εμπλοκή του με την ομάδα των βορείων προαστίων τόνισε: «Το Μαρούσι το παρακολουθούσα, μένω στο Μαρούσι, είμαι γέννημα-θρέμμα της περιοχής, έχω παίξει στο Μαρούσι... Είπαμε να σώσουμε την ομάδα, αλλά όχι μόνοι μας. Είμαστε μια παρέα, πέντε άτομα...

Ο Κώστας Κουτσούκος, ο Νίκος Πέππας, ο Σπύρος Σταθούλης και ο Παναγιώτης Τζελάλης. Ο Αρης ο Βωβος συνεχίζει, έχει κάποια προβλήματα και δεν θέλει να είναι ενεργό μέλος, αλλά πληρώνει κάθε μήνα 12.500 το δάνειο και ο Γιώργος ο Πατούλης που έβαλε τα σπίτια του μπροστά για να βρει την εγγυητική, τα 65.000 που μαζέψαμε όλοι με πρώτο εκείνον, μπήκαμε για να λάβουμε μέρος στο πρωτάθλημα.

Οσο για το αν θα σωθεί η παρτίδα; «Πήραμε τον Αλεξανδρή που ξέρει την ομάδα και έχει δεσμούς, αλλά και την αποδοχή κόσμου και των κατοίκων του Αμαρουσίου.

Να έχουμε τα έσοδα, θα κινηθούμε από τα έσοδα του ΟΠΑΠ, τα τηλεοπτικά και από εκεί και πέρα με τις προσπάθειες των ανθρώπων που αναφέραμε, με τα διαρκείας που θα βγάλουμε να πουλήσουμε στον δήμο, στις επιχειρήσεις.

Πιστεύω να μας βοηθήσουν και μεγαλοεπιχειρηματίες που είναι στο Μαρούσι, παίρνοντας ένα αριθμό εισιτηρίων διαρκείας για να κρατήσουμε το Μαρούσι στη Α1 και του χρόνου μας υποσχέθηκε ο Αρης Βωβός και ο Πατούλης πολλά περισσότερα πράγματα για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: