Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Το σήκωσε η Λένα

Ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί και επιβεβαίωσε τον τίτλο της… Η Λένα Δανιηλίδου κατέκτησε το τρόπαιο στο διεθνές τουρνουά γυναικών «ITF Athens Open 2010», που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (3/10) στο Μαρούσι. Παρουσία 2.500 θεατών, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε στον τελικό της Ισπανίδας Λάουρα Πους Τιο με 6-4, 6-1 και γνώρισε την αποθέωση, ολοκληρώνοντας έτσι μια εκπληκτική εβδομάδα επί ελληνικού εδάφους.

«Ευχαριστώ το Θεό που με έχει γερή, που είμαι εδώ κοντά σας για να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Για μένα αυτή είναι πάντα μια ιδιαίτερη εβδομάδα. Σας ευχαριστώ που μου δίνετε δύναμη. Να είμαι γερή και του χρόνου θα είμαι ξανά κοντά σας», σχολίασε λίγο μετά την απονομή η 28χρονη τενίστρια, η οποία δεν είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο και στο διπλό, μετά τον τραυματισμό της παρτενέρ της, Πέτρα Μάρτιτς από την Κροατία.

Το τρόπαιο, που πέρυσι πανηγύρισε η Ελληνίδα, κατέκτησαν χωρίς αγώνα οι Βιτάλια Ντιατσένκο (Ρωσία) και Ιπέκ Σενόγλου (Τουρκία).

Ικανοποιημένος από το επίπεδο των αγώνων και την προσπάθεια που κατέβαλαν όλες οι αθλήτριες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του αθλήματος, Σπύρος Ζαννιάς συνεχάρη τη νικήτρια, δηλώνοντας από την πλευρά του: «Συγχαρητήρια στην Λένα, την αθλήτρια που έχει σημαδέψει τον ελληνικό αθλητισμό τα τελευταία δέκα χρόνια. Οι τενίστριες από 4 ηπείρους που πήραν μέρος στο τουρνουά, θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: