Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ιμπαγάσα: «Ξέρω ότι ήρθα στον Θρύλο της Ελλάδας»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός στη συνέχεια θα παίξει ακόμη πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος θέλει να κατακτήσει το νταμπλ!Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «ΘEMA» και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ τόνισε πως ο Φετφατζίδης έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τον Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι του…

Επίσης, υποστήριξε ότι «αισθάνομαι πολύ όμορφα που με αγαπούν», παραδέχθηκε πως η έλευση του Βαλβέρδε στον Θρύλο προσέδωσε έναν αέρα αλλαγής στην ομάδα, ενώ αποκάλυψε πως φίλοι του είναι οι Ραούλ Μπράβο και Άλμπερτ Ριέρα: «Με τον Ριέρα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, με τον Ραούλ έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι…».

Αναλυτικά:

-Θεωρείτε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει;
«Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο Ελλάδας. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μακάρι, λοιπόν, να μπορέσουμε να πάρουμε το νταμπλ που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, για την ομάδα και τον κόσμο. Όλοι για αυτό δουλεύουμε και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Ξέρω ότι ήρθα στον ποδοσφαιρικό θρύλο της Ελλάδας».

-Ο κόσμος μπορεί να περιμένει ακόμα καλύτερη μπάλα;
«Πιστεύω πως ναι. Βελτιωνόμαστε συνεχώς και τα πράγματα πάνε καλά. Σιγά-σιγά διορθώνουμε τα όποια λάθη μας και κερδίζοντας παιχνίδια αποκτούμε και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

-Η έλευση του Βαλβέρδε έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα;
«Ναι, υπάρχει ένας αέρας αλλαγής. Όπως είπα και πριν, έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, βελτιωνόμαστε διαρκώς και σταθερά. Είμαστε μία νέα ομάδα που προσπαθεί να δεθεί».

«Μοιάζει στον Μέσι»

-Πώς βλέπετε την πορεία του Φετφατζίδη;
«Έχει πολύ καλή απόδοση αυτό το παιδί. Εκτός του ότι είναι πολύ καλός χαρακτήρας και τα πηγαίνουμε περίφημα, βλέπω ότι δουλεύει πολύ και συνεχώς καλυτερεύει με αποτέλεσμα, αν συνεχίσει έτσι, σε μερικά χρόνια πιστεύω ότι θα γίνει ένας ποδοσφαιριστής πολύ διαφορετικός. Κατά τη γνώμη μου είναι ένας παίκτης που μοιάζει αρκετά στον Μέσι, όσον αφορά τον τρόπο που αγωνίζεται, από τις κινήσεις του, από την ταχύτητά του και σιγά-σιγά θα μπορέσει και αυτός να μας βοηθήσει πολύ. Πιστεύω ότι είναι πολύ ικανός και θα βοηθούσε πολύ και την εθνική ομάδα της Ελλάδας. Του αξίζει μία θέση εκεί και μακάρι να τον καλέσουν».

«Αποφασισμένος ο Μαρινάκης»

-Πόσο επηρέασε την απόφασή σας να έρθετε στον Ολυμπιακό η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη;
«Πολύ. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για μένα και στο παρελθόν, περίπου 3-4 χρόνια πριν. Αυτή τη φορά όμως, η ευκαιρία μου παρουσιάστηκε σε μία καλή στιγμή. Τότε υπήρχε ο Γκαλέτι και άλλοι Αργεντινοί που είχαν έρθει εδώ, όπως ο Μπελούτσι. Ο Βαλβέρδε ήταν ήδη εδώ και η ομάδα είχε κερδίσει το πρωτάθλημα. Ο κύριος Μαρινάκης ήταν αποφασισμένος να με φέρει στην ομάδα και ομολογώ ότι αυτήν τη φορά υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για να κάνω το βήμα και να έρθω στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: