Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Παπακώστας: Δεν εγκαταλείπω την ομάδα

Την απόφαση του να μην παραιτηθεί από τον πάγκο της Λάρισας, παρά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα , υποστήριξε ο Γιάννης Παπακώστας.Ο τεχνικός των «βυσσινί» φανερά απογοητευμένος από τη νέα απώλεια βαθμών, σχολίασε:

« Θεωρώ πως η εγκατάλειψη του πάγκου  δεν είναι σωστή λύση. Από την άλλη όμως δεν είμαι ένας προπονητής που κάθεται πάνω στο συμβόλαιό του.

Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες αστάθμητοι και εσωτερικοί, που δημιουργούν πρόβλημα στην προσπάθεια. Όπως για παράδειγμα η αδυναμία στο σκοράρισμα».


Η ήττα από τον Πανσερραϊκό, σίγουρα είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Μέχρι την αποβολή το ματς ήταν αναγνωριστικό. Μετά την αποβολή είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ παίζοντας καλύτερα από τον αντίπαλο. Δυστυχώς, όμως, στη μία και μόνο φάση που απειληθήκαμε δεν αντιδράσαμε σωστά και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Στο β' μέρος προσπαθήσαμε καταρχήν να μην δεχτούμε γκολ και κατά δεύτερον να σκοράρουμε για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις το πρώτο σκέλος, ειδικά όταν παίζεις με δέκα παίκτες.

 Δεν απειληθήκαμε, αλλά και από την άλλη δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που θα θέλαμε. Οι παίκτες έδωσαν 100% ειδικά από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες. Η επόμενη μέρα έχει μεγαλύτερη σημασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: