Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Κάποτε την έλεγαν Λίβερπουλ…

Το «φάντασμα» της Λίβερπουλ συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους –ανά τον κόσμο- εκατομμύρια φίλους της με τις φετινές του εμφανίσεις.Οι «ρεντς» κατάφεραν να χάσουν και από την Μπλάκπουλ μέσα στο «Άνφιλντ» με 2-1, παρέμειναν στους έξι βαθμούς και για την ώρα βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας ένα πόντο περισσότερο μόνο από Γουλβς και Γουέστ Χαμ.

Τα «μανταρίνια» δεν φοβήθηκαν σε καμία περίπτωση το ματς, προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με τέρματα που σημείωσαν οι Τσάρλι Άνταμ και Λιουκ Βάρνεϊ, βάζοντας τις βάσεις για τον αποψινό θρίαμβο τους. Το μόνο που κατάφερε η Λίβερπουλ ήταν να μειώσει με κεφαλιά του Σωτήρη Κυργιάκου σε σέντρα του Τζέραρντ στο 53’ αλλά πέραν αυτού πρέπει να προβληματίζεται και για τον νέο τραυματισμό του Φερνάντο Τόρες που αντικαταστάθηκε μόλις στο 10ο λεπτό από τον Νταβίντ Ν’ Γκογκ. Ο Έλληνας αμυντικός έφτασε κοντά στο να δώσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας της Μπλάκπουλ, Ματ Γκιλκς, απέκρουσε το σουτ που εξαπέλυσε μέσα από την περιοχή...

Νωρίτερα, στα Ίστλαντς, η Μάντσεστερ Σίτι πήρε μια αρκετά συζητήσιμη νίκη από την Νιούκαστλ με 2-1. Οι «καρακάξες» αποχώρησαν με παράπονα για την διαιτησία του Μάρτιν Άτκινσον, τόσο για το πέναλτι το οποίο κέρδισε και αξιοποίησε ο Κάρλος Τέβες στο 18’ όσο και για μια φάση με πρωταγωνιστές τους Αμεόμπι και Λέσκοτ αμέσως μετά το δεύτερο γκολ της Σίτι, το οποίο πέτυχε με εξαιρετικό τρόπο ο φορμαρισμένος Άνταμ Τζόνσον.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής της «Πρέμιερ Λιγκ»:

Σάββατο 02/10

Γουίγκαν-Γουλβς 2-0
65’ Γκόμεζ, 85’ Ροδαγιέγκα

Γουέστ Μπρόμιτς-Μπόλτον 1-1
78’ Μόρισον/ 64’ Ελμάντερ

Γουέστ Χαμ-Φούλαμ 1-1
51’ Πικιόν/ 33’Ντέμπσεϊ

Μπέρμιγχαμ-Έβερτον 0-2
54’ αυτ. Τζόνσον, 90’ Κέιχιλ

Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Στόουκ-Μπλάκμπερν 1-0
48’ Γουόλτερς

Τότεναμ-Αστον Βίλα 2-1
45+2, 75’ Φαν ντερ Φάαρτ/ 18’ Αλμπράιτον

Κυριακή 03/10

Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ 2-1
18’ πεν. Τέβες, 75’ Τζόνσον/ 24’ Γκουτιέρες

Λίβερπουλ-Μπλάκπουλ 1-2
53’ Κυργιάκος/ 29’ πεν. Άνταμ, 45’ Βάρνεϊ

18:00 Τσέλσι-Άρσεναλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: